Gate Valve Lockout Tagout Loto

Gate Valve Lockout Tagout Loto
Информация за продукта

Част №: AGVL01

Регулируемо заключване на затворен клапан

а) Изработен от устойчив ABS.

б) Може да бъде оборудван заедно с катинари. Макси диаметър 3/8 ”заключващ закопчал на катинара   (10 мм).

в) Може да се покрива и върти свободно около колелото на клапана и да се регулира, за да пасва на редица дръжки на клапана.

 

Част №

описание

AGVL01

Подходящ за дръжка на клапана с диаметър от 1 до 6 1/2

Система за управление на безопасността на операционната карта

Обхват 1.

Тази система е приложима за ежедневната употреба на електрически и механични табели за експлоатация във фирмата и управление на безопасността при електрическа експлоатация, осъществявано от екипа за управление на оборудването

2. Целта на

Стандартизирайте използването на работни табели, за да осигурите лична безопасност по време на работа и поддръжка на оборудването.

3. Отговорността

Бизнес отделът отговаря за надзора и управлението на производството, разпространението и използването на експлоатационни CARDS.

Екипът за управление на електрическо и механично оборудване и екипа за управление на оборудването са отговорни за съхранението и използването на оперативната CARDS.

Съдържание на 4.

4.1 Изработка на табло за управление на оборудването

4.1.1 ако ново добавеното или модифицирано оборудване трябва да направи табели за експлоатация на оборудването, ръководителят на отдела, в който се намира оборудването, представя списъка с табели за експлоатация на оборудването на бизнес отдела, който прави списъка в съответствие със списъка.

4.1.2 добавете или променете експлоатационните табели на оборудването, които се събират от екипа за управление на оборудването, преди да бъде официално пуснато в експлоатация и използвано в пробно изпълнение. След пробното изпълнение екипът за управление на оборудването прехвърля операционните табели на операторите.

4.1.3 ако бъде установено, че експлоатационната табела на оборудването е повредена, изгубена или пропусната, ръководителят на сервиза предоставя списъка на табелите за експлоатация на оборудването, които се подменят, и го представя на бизнес отдела.

4.1.4 когато новото оборудване трябва да се използва и работи преди да бъде завършена новата табела за експлоатация на оборудването, може да се използва временната табела за експлоатация на оборудването, издадена от бизнес секцията, и оборудването не може да се експлоатира без лиценз (освен в случай на авария или аварийна ситуация); Ако картата за експлоатация на оборудването се изгуби в нощната смяна, позицията може да бъде задействана само след като водачът на смяна потвърди и издаде „картата за временна работа на оборудването“, но „картата за временна работа на оборудването“, издадена от лидера на смяна, е валидна само по време на смяната.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашето затваряне на вентила за затваряне на вентили, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме ви да продавате на едро по поръчка затваряне на вентили за затваряне на лото, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Запитване