sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Устройство за блокиране на клапан с висока сигурност

Устройство за блокиране на клапан с висока сигурност

Номер на част: ABVL01 Регулируем B all V alve L ocout a) Изработен от устойчив ABS, силно устойчив на напукване и абразия и поддържа условия на екстремни атмосферни температури. б) Двете половини на блокировката обхващат дръжката на сферичния кран, за да се осигури, ако от непреднамерено активиране на клапана ...

Описание

Номер на част: ABVL01

Регулируем B всички V alve L ockout

а) Изработени от устойчив ABS, силно устойчив на напукване и абразия и поддържат условия на екстремни климатични условия.

b) Двете половини на блокировката обхващат дръжката на сферичния кран, за да се закрепи, ако от неволно задействане на дръжката на клапана.

c) Предлага се да бъдат оборудвани заедно с катинари с максимален диаметър на закрепващата скоба 8 mm.  

 

Номер на част

описание

ABVL01

Подходящ за тръби с диаметър от 0,5 ”до 2,5”,   ОТВОРЕНА на тръби от 0,5 "до 1,25"

ABVL01M

Подходящ за тръби с диаметър от 0.5 ”до 3.15 ”,   ОТВОРЕНА на тръби от 0.5 "до 2. 5"

ABVL02

Подходящ за тръби с диаметър 2 ”до 8”

Контрол на енергийния източник на тръбопровода, освобождаване на остатъчна енергия.

(1) заключване на вентила - въртящ се клапан, (комплект), въртящ се навън или навътре, за да се улесни инсталирането и да се спести място. Характеристики: уникален полу-въртящ се патентован, всеки модел може да бъде оборудван с по-голям модел, за да се спести трайно леко пространство, изолирано Zenex? Горещите пластмаси са устойчиви на химикали и работят добре при екстремни температури.

(2) регулируем клапан за заключване, лесен за управление, регулируема конструкция за предотвратяване на затваряне. Дълготрайна, лека инженерна пластмаса, устойчива на химическа корозия, съвместима с четири отвора на гърба, все още ефективна при екстремни условия, подходяща за Master Lock, всякакъв тип предпазен катинар, вложката може да се свали отдолу, подходяща за ширината на дръжката ( 12,7 ~ 50,8 мм).

(3) регулируема кабелна ключалка, регулируема дължина на кабела в различни случаи на приложение, широко се използва в автомобилната, химическата промишленост, петрол, електрическа енергия и т.н .; Здрави, гъвкави, многожилни стоманени кабели, покрити с винил за изолиране, ярко оцветени, трайно етикетирани, тел 4 мм през малки заключващи точки.

(4) дроселна клапа, универсална регулируема за почти всички дроселни клапани, лесна за използване, проектирана светлина и компактен плъзгащ се клин между дръжката и пръта за фиксиране на дроселна клапа, закрепване на катинар, за да се осигури компактно прилягане; Термопластичен материал, устойчив на екстремни температури.

Предназначение: всяка точка на заключване може да се използва за заключване на няколко работници, а оборудването за превключване може да се управлява съвместно от прекъсвача за изключване на енергията. Освен ако последният не отвори катинара, оборудването не може да се отвори, задоволявайки управлението на множество хора.

(1) алуминиева закопчалка, огнеупорен алуминий, вътрешният диаметър на скобата е 38мм, което може да побере 6 катинара;

(2) лесна за ползване ключалка с етикет, в комбинация с многократно отваряне и идентификация на катинар, лесно отваряне на дизайн и еластична ръка за анодиране на алуминиева сплав и неръждаема стомана, твърда и антикорозионна, ярки цветове, многократно , (3) 428 найлон изолирана безопасност, найлон изолирана закопчалка, вътрешен диаметър на скоба устата, може да побере 6 предпазни катинара.

Стандарт за управление на охранителната работна станция за катинар и ключалка: пред управлението на заключване и заключване, ние трябва да управляваме използването на заключващ кладенец, който също отговаря на изискванията на 6S, постно производство и визуални стандарти.


Hot Tags: високо ниво на сигурност на производителите на производителите на Китай, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване