sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Универсален стоманен кабел за блокиране на стоманен кабел

Универсален стоманен кабел за блокиране на стоманен кабел

Част №: CB01-4 Регулируемо блокиране на стоманен кабел a) Заключващо тяло: изработено от ABS, издържа на химикали. б) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с прозрачно пластмасово изолационно покритие. в) Дължината на кабела може да бъде персонализирана.

Описание

Част №: CB01-4

Регулируема стоманена кабелна блокировка

а) Заключващо тяло: изработено от ABS, издържа на химикали.

б) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с прозрачно пластмасово изолационно покритие.

в) Дължината на кабела може да бъде персонализирана.

г) Приема до 4 катинара за многократно приложение.

д) Включва етикети за безопасност с висока видимост, многократна употреба, които могат да се използват повторно. Може да се персонализира.

е) Идеален за заключване на панели с няколко прекъсвачи и заключване на клапана отстрани.

Част №

описание

CB01-4

Диаметър на кабела 4мм, дължина 2м

CB01-6

Диаметър на кабела 6мм, дължина 2м

Изолиращо устройство

Механично устройство, което предотвратява прехвърлянето или освобождаването на опасна енергия и материали. Това включва ключове за изключване на веригата, превключватели за захранване или безопасност, тръбни клапани, щори, механични прегради или подобни устройства, използвани за блокиране или изолиране на енергия.

Предпазна ключалка

Уред, използван за заключване на изолиращото устройство.

Заключващи съоръжения

Уверете се, че спомагателните съоръжения могат да бъдат заключени. Като: заключване, втулка за заключване на клапана, верига и др.

Знак за опасност

Знак, указващ кой, кога и защо е заключен и поставен на защитна брава или изолационна точка.

Test / тест

Проверете ефективността на изолацията на системата или устройството (напр. Проверете дали блокиращото устройство или други пречки за изолацията са отстранени),

Заключване

Заключването се отнася до процеса, при който операторите контролират опасната енергия, като се заключват съгласно процедурите по време на проверка на оборудването и съоръженията, поддръжката и демонтажа.

Херпес зостер е знак, поставен върху енергоизолиращо устройство, за да укаже, че устройството е в контролирано състояние и не може да работи до отстраняване на херпес зостер.

Задължения и отговорности

Отделът за оборудване на компанията отговаря за организирането на формулирането и поддържането на този код и отговаря за управлението и оценката на Lockout tagout.

Отделът за качество, безопасност и опазване на околната среда на компанията осигурява надзор, консултации и подкрепа за прилагането на този кодекс.

Всяко звено е отговорно за управлението и прилагането на процедурата за локализация на Lockout в рамките на бизнеса и предоставя ресурсна гаранция.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашата универсална татуировка на стоманен кабел, направена от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализиран универсален стоманен кабел за блокиране на кабели, произведен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: универсални стоманени кабели за заключване на кабели производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване