sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Предпазен катинар с прозрачен прахоустойчив капак

Част №: P38SDP Предпазен катинен полиуретанов щифт 38 mm Прахоустойчив катинарен щит МАТЕРИАЛ: Укрепено найлоново тяло и хромирана стоманена връзка с прахоустойчива функция. ОПИСАНИЕ: а) Широко използвани в химическата, електрическата, автомобилната промишленост и др. B) Лесно се транспортират c) С презаписваеми предупредителни знаци, други ...

Описание

Част №: P38SR1

Предпазен катинар с черен капак за прах


МАТЕРИАЛ: Укрепено найлоново тяло, издържащо на температура от -20 ℃ до + 80 ℃. Най-   непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температури от -20 ℃ до + 120 ℃ , което гарантира, че якостта и деформацията не могат лесно да се счупят. Покритието е изработено от прозрачен силикон.


123.jpg

P38SR2 套.jpg

ОПИСАНИЕ:

а)       Функция за запазване на ключа: Когато ключалката е отворена, ключът не може да бъде премахнат.

б)       Лазерно отпечатване и гравиране на логото, ако е необходимо.

° С)       Дължина на шева: 25 мм, 38 мм, 76 мм.

д)      Няколко вида заключващи тела: всички налични цветове.


KEY CHARTING SYSTEM1.jpg


КЛЮЧОВА СИСТЕМА ЗА ХАРТИЯ :

1. Система с ключови разлики (KD): Всеки катинар е различен, с 2 бутона за заключване. Налични са 20000 бр. Отделни катинара.

2. Система с ключови параметри (KA): Всеки катинар е натиснат по същия начин. 1 ще отвори всички катинари във всяка група.

3. Differ & Master Key System (KDMK): Всеки катинар е различен, снабден с 1 ключа за всяко заключване. Основен ключ ще замени и ще отвори някой от тези катинари.

4. Alike & Master Key System (KAMK): Всеки катинар е натиснат еднакво в една група. Основният клавиш ще замени и ще отваря всички групи с натиснат клавиш.

5. Grand Master Key System (GMC): Всеки катинар е различен в една група. Големият мастър ключ ще замени и отвори всички различни групи KDMK.


РЕГИСТРАЦИЯ НА КЛЮЧОВАТА ЧАСТ:

Важно е всеки служител на даден сайт да има уникален ключ за заключване, за да предотврати дублирането на ключове, за да застраши вашата програма за блокиране. Обещаваме да използваме различни ключове и номерации за всяка поръчка, ако е необходимо. Освен всеки ключ може да се записва в нашата програмна система, така че да можете да пренареждате същия ключ, когато е необходимо.


Спецификация:

ЧАСТ NO.

ОПИСАНИЕ

Размери (mm)

38 мм прахоустойчива стоманена връзка, найлоново тяло

A: B: C:

KA-P38SR2-RED

натиснат надолу, червен цвят

6 38 20

KD-P38SR2-RED

Ключовете се различават, цветът е червен

6 38 20

MK-P38SR2-RED

Мастър & различава, цвят червен

6 38 20

KAMK-P38SR2-RED

Ключови и магистърски ключ, цвят червен

6 38 20

GMK-P38SR2-RED

Система с големи магистърски ключ, цвят червен

6 38 20

Всички цветове са налични, с нормален цвят: ЦВЯТ, YLW, BLU, Тъмно синьо, GRN, ORJ, PRP, BRN, BLK, WHT, СТЪКЛО, Други цветове могат да бъдат направени по поръчка.


Опция за формата на катинара на катинара:


2018060210193963122991.jpg

Специално проектирана според вашите специални изисквания, нашият защитен катинар с прозрачно прахоустойчиво покритие, направен от един от професионалните производители и доставчици на продукти за заключване в Китай - LOCKEY. Вие сте приветствани на едро персонализирани катинар за сигурност с полупрозрачни dustproof покритие, направени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна извадка.
Hot Tags: защитни катинар с полупрозрачни dustproof покритие производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване