Pop-up Найлонова предпазна катинара

Pop-up Найлонова предпазна катинара
Информация за продукта

Част №: C P38P PU

Нов предпазен катинар от найлонова шайба
а) Подсилено найлоново тяло, издържа на температура от -20 до +80 . Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 до +120 , което гарантира непростимостта на счупването и деформацията.

b) Издръжлив месингов цилиндър, висока якост, устойчив на износване, против ръжда. Тества се повторно за повече от един милион пъти, издръжлив в употреба.
в) Ключова система от висок клас, налични KA, KD, MK, GMK. Могат да бъдат персонализирани различни ключови системи и количества.
г) Изскачащ дизайн, закопчалката ще се появи автоматично при отключване. Натиснете закопчалката при заключване, не е необходим ключ за вкарване и издърпване.
д) При необходимост е наличен лазерен печат и гравиране на лого.
е) налични различни цветове.
ж) Адекватна наличност и бърза доставка.

Част №

описание

Материал на скобата

спецификация

KA-CP38S PU

Кийд Алике

 

стомана

 

"KA": Всеки катинар е клавиш един и същ в една група

"P": Пластмасово тяло с права ръба

"S": Стоманена скоба

 

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Скоба от неръждаема стомана

„BS“: Месингова връзка

KD-CP38S PU

Ключова разлика

MK-CP38S PU

Keyed & Alike / Differ

GMK-CP38S PU

Grand Master Key

KA-CP38P PU

Кийд Алике

 

найлон

KD-CP38P PU

Ключова разлика

MK-CP38P PU

Keyed & Alike / Differ

GMK-CP38P PU

Grand Master Key

Заключване и отключване на работния процес

Извадете заключващата плоча

(1) заключващият персонал първо трябва да изчисти всички (поддръжка) инструменти от работната зона на оборудването, да възстанови всички устройства за защита на безопасността в първоначалните си позиции, след което да премахне собствените си CARDS и брави и да попълни „записа за отключване“;

(2) персоналът за заключване устно информира всички засегнати служители и други служители за прекратяване на процедурата за заключване на изолацията;

(3) персоналът за заключване трябва внимателно да провери, преди да стартира оборудването, за да гарантира, че никой не е в опасната зона.

9. Бележки

(1) предпазното заключване и етикетът трябва да се използват едновременно.

(2) само заключеното лице има право да премахне предпазното заключване и етикета на индивидуалното заключване или колективното заключване. При специални обстоятелства той може да бъде отстранен от други под негово попечителство.

Изисквания за заключване и отключване на запис

1. Преди работа всички заключващи точки се посочват в списъка на точките за изолиране на енергията на Lockout от енергията от водача на секцията или водача на отряда и се поставят в полето за заключване, след като бъдат потвърдени и одобрени от техническото лице, което отговаря за поддръжката.

2. След операцията персоналът за отключване трябва да попълни записа за отключване преди отключване

6. Други изисквания

1. Колективното заключване, индивидуалното заключване и етикетът "опасна забранена работа" на сервиза, принадлежащ към оборудването, не могат да се повдигат, когато работата не е завършена по време на смяна на смяна; Престолонаследникът първо трябва да използва личната си брава на кутията за колективно заключване на работилницата, в която принадлежи оборудването, преди работникът на смяната да освободи личната си ключалка; Лицето, отговорно за смяната, трябва да изчака, докато лицето, което отговаря за смяната, е заключило кутията за колективно заключване в сервиза на оборудването и лицето, което отговаря за смяната, може да освободи личната си ключалка.

2. Лицето, отговарящо за сервиза и поддръжката на оборудването, поема отговорността за заключване след предаване на смяната и проверява процедурите за заключване в ход.

3. Резервен ключ за предпазно заключване:

(1) е забранено запазването на резервния ключ на отделно заключване. Резервният ключ на колективното заключване трябва да се предаде заедно с каталога за освобождаване на брави и да се съхранява правилно от всеки раздел на работилницата, така че да се идентифицира собствеността върху защитното заключване.

(2) новият ключ се използва само за подмяна на повредения стар ключ. Категорично е забранено да замествате изгубения ключ. Когато загубеният ключ се определи като невъзстановим, личното заключване трябва да бъде върнато в сервиза за актуализиране на записи. Новата ключалка се издава от отдела за сигурност.

3. Резервен ключ за предпазно заключване:

(3) за заемане на резервния ключ, формулярът за кандидатстване трябва да бъде попълнен и одобрен от служителите по безопасността на нашата фабрика. Резервният ключ трябва да бъде върнат дежурен. Линният надзор на заявителя на резервния ключ е отговорен за потвърждаването на попълването на формуляра за заявление за резервен ключ и връщането на ключа.

(4) целият персонал на Lockout трябва да бъде обучен, преди да могат да работят на място.


Hot Tags: Pop-up найлонова шайба за безопасност катинар-доставчици и производители Китай - на едро - LOCKEY
Запитване