sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
LOCKEY Нов дизайн OEM 38 мм стоманена щипка за заключване на заключване

LOCKEY Нов дизайн OEM 38 мм стоманена щипка за заключване на заключване

Част №: CP38S Нов тип катинар за цялостно надстройване Настройка на медната ключалка, режим на еластична топка, износоустойчив, устойчив на ръжда и недеформиране. Изящна вътрешна структура, плавно отворете вътрешния пружинен лист. Технологията е по-добра, производителността на защитата е по-напреднала, степента на взаимно отваряне е по-ниска.

Описание

Част №:   С P38 S

38 мм пластмасов защитен катинар

а) Укрепено найлоново тяло, издържащо на температура от -20 до +80 . Стоманената телка е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 до +120 , осигурявайки якостта и деформацията на фрактурата не е лесно.

б) Функция за задържане на ключа: Когато ключалката е отворена, ключът не може да бъде свален.

в) Настройка на медната ключалка, режим на еластична топка, устойчив на износване, устойчив на ръжда и недеформиране. Изящна вътрешна структура, плавно отворете вътрешния пружинен лист. Най-   технологията е по-добра, производителността на защитата е по-напреднала, степента на взаимно отваряне е по-ниска .

г) Ключовият нов ъпгрейд - с ключа за атомно заключване, който отваря ключалката по-гладко .

д) Лазерно отпечатване и гравиране на логото, ако е необходимо.

е) Налични са различни цветове.

 

Част №

описание

Материал за окачване

спецификация

KA- C P38S

Ключов аналог

 

стомана

 

"KA": Всеки катинар е в една група

"P": Корпус с пластмасово заключване с прави краища

"S": Стоманена верига

 

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Окачване от неръждаема стомана

"BS": Месингова скоба

KD- C P38S

Ключови разлики

MK- C P38S

Keyed & Alike / Differ

GMK- C P38S

Големият майстор ключ

KA- C P38P

Ключов аналог

 

найлон

KD- C P38P

Ключови разлики

MK- C P38P

Keyed & Alike / Differ

GMK- C Р38Р

Големият майстор ключ

Предпазен катинар и разликата между обикновен катинар

Защитен катинар, подобен на обикновен цивилен катинар, но безопасен катинар и обикновен граждански катинар има много разлики.

Предпазен катинар, обикновено за ABS инженерни пластмаси и цивилен катинар за метал;

Безопасната ключалка с основната цел е да предупреждава и да няма сигурна роля, основната цел на обикновения граждански катинар е да се предпази от кражба;

Безопасният щифт за заключване на катинар не може да се отклони автоматично, остави ключови функции, а общият граждански катинар е точно обратното;

Обикновеният граждански катинар обикновено е заключващ механизъм с ключа, а защитният катинар, обикновено катинара, може да съвпада с няколко клавиша, разделени на заключени и обикновени ръководства;

Обезопасеният катинар често е изложен на кисела и алкална среда, необходимостта от специална обработка и обикновен граждански катинар обикновено не е необходимо.

Устройство за заключване (заключване): използвайте заключващи устройства за заключване на заключване, за да предотвратите случайно изолиран източник на захранване или работа с оборудване до края на поддръжката, отстранете ключалките.

Tagout (маркер): използвайте маркери, за да предупредите, че другите хора са били поставени под карантина или източникът на енергия не може да работи.

LOTO = Lockout / Tagout е заключена за: се отнася до метода на изолация, заключва някои опасни източници на енергия за предотвратяване на аварии и създаване на безопасна работна среда.

4


Специално проектирани в съответствие с вашите специални изисквания, нашите lockey нов дизайн oem 38mm стоманена щипка заключване заключване заключване, направени от един от професионалните производители и доставчици на lockout продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли на едро персонализирани lockey нов дизайн oem 38mm стоманена щипка заключване заключване заключване направени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна извадка.
Hot Tags: lockey нов дизайн oem 38мм стоманена щипка предпазител катинар lockout производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, потребителски, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване