sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключващ катинар от 76 мм стоманена щипка

Заключващ катинар от 76 мм стоманена щипка

Част №: CP76S Lockey 76mm Стоманен щипка Защитен катинар Усилена корда от найлон, устойчива на температури от -20 ℃ до + 80 ℃. Стоманената телка е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 ℃ до + 120 ℃, осигурявайки якостта и деформацията на фрактурата не ...

Описание


Част №: CP76S

Заключващ катинар от 76 мм стоманена щипка

  1. Подсилено тяло PA66, което може да задържа температурата от -20 ℃ до + 80 ℃. Стоманената телка е хромирана, тя не може лесно да осигури силата и деформацията.

  2. Функция за запазване на ключа: Когато връзката продължава да се отваря, ключът не може да бъде преместен.

  3. Лазерен печат и гравиране на логото, ако е необходимо.

  4. Избор на всички различни цветове.

Част №

описание

Материал за окачване

спецификация

KA-CP76S

Система с ключови думи

 

стомана

 

"KA": Всеки катинар е същият ключ в група

"P": Корпус с пластмасово заключване с прави краища

"S": Стоманена верига

 

Други материали могат да бъдат направени по поръчка:

"SS": Окачване от неръждаема стомана

"BS": Месингова скоба

KD-CP76S

Система с ключови разлики

MK-CP76S

Ключови и подобни / различаващи се системи

GMK-CP76S

Система за магистърски ключ

KA-CP76P

Система с ключови думи

 

найлон

KD-CP76P

Система с ключови разлики

MK-CP76P

Ключови и подобни / различаващи се системи

GMK-CP76P

Система за магистърски ключ

453.jpg


КЛЮЧОВА СИСТЕМА ЗА ХАРТИЯ : KEY CHARTING SYSTEM1.jpg

1. Система с ключови разлики (KD): Всеки катинар е различен, с 2 бутона за заключване. Налични са 20000 бр. Отделни катинара.

2. Система с ключови параметри (KA): Всеки катинар е натиснат по същия начин. 1 ще отвори всички катинари във всяка група.

3. Differ & Master Key System (KDMK): Всеки катинар е различен, снабден с 1 ключа за всяко заключване. Основен ключ ще замени и ще отвори някой от тези катинари.

4. Alike & Master Key System (KAMK): Всеки катинар е натиснат еднакво в една група. Основният клавиш ще замени и ще отваря всички групи с натиснат клавиш.

5. Grand Master Key System (GMC): Всеки катинар е различен в една група. Големият мастър ключ ще замени и отвори всички различни групи KDMK.

РЕГИСТРАЦИЯ НА КЛЮЧОВАТА ЧАСТ:

Важно е всеки служител на даден сайт да има уникален ключ за заключване, за да предотврати дублирането на ключове, за да застраши вашата програма за блокиране. Обещаваме да използваме различни ключове и номерации за всяка поръчка, ако е необходимо. Освен всеки ключ може да се записва в нашата програмна система, така че да можете да пренареждате същия ключ, когато е необходимо.


Опция за цвят:

P.jpg


Опция за формата на катинара на катинара:


2018060210193963122991.jpg

Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашата lockey 76 мм стоманена щипка заключване катинар, направени от един от професионалните производители и доставчици на lockout продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли на едро персонализирани lockey 76 мм стомана щипка заключване катинар, направени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна извадка.
Hot Tags: lockey 76мм стомана щипка за безопасност катинар производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване