sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Изолация KD Abs Long Lock Steel Lock Lock Lock

Изолация KD Abs Long Lock Steel Lock Lock Lock

Част №: P76P 76мм Пластмасов предпазен катинар a) Подсилен найлонов корпус, издържа на температура от -20 ℃ до + 80 ℃. Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 ℃ до + 120 ℃, което гарантира непростимостта на счупването и деформацията. б) Ключова функция за запазване на ключа: Когато отворът е отворен, ключът не може да бъде изваден. в) При необходимост е наличен лазерен печат и гравиране на лого. г) всички налични цветове.

Описание


Част №:   P76P

76мм пластмасов предпазен катинар с дълга шайба

а) Подсилено найлоново тяло, издържа на температура от -20 до +80 . Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 до +120 , което гарантира непростимостта на счупването и деформацията.

б) Ключова функция за запазване на ключа: Когато отворът е отворен, ключът не може да бъде изваден.

в) При необходимост е наличен лазерен печат и гравиране на лого.

г) всички налични цветове.

 

Част №

описание

Материал на скобата

спецификация

КА P76S

Кийд Алике

 

стомана

 

"KA": Всеки катинар е клавиш един и същ в една група

"P": Пластмасово тяло с права ръба

"S": Стоманена скоба

 

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Скоба от неръждаема стомана

„BS“: Месингова връзка

KD-P76S

Ключова разлика

МК-P76S

Keyed & Alike / Differ

GMK-P76S

Grand Master Key

KA-P76P

Кийд Алике

 

найлон

KD-P76P

Ключова разлика

MK-P76P

Keyed & Alike / Differ

GMK-P76P

Grand Master Key


P76P 拷贝KEY CHARTING SYSTEM1.jpgЧертеж на размерите:
Размерна рисунка 1.png

Drawing Чертеж на размерите1

P.jpg

Друг стил на формата на тялото:

ЧАСТ НО. AP76SKA-RED , AP76SKD-RED , AP76SMK-RED , AP76SKAMK-RED, AP76SGMK-RED

IMG_1268.JPGIMG_1269.JPG


Заключване на тялото:

2018060210193963122991.jpg

Проучване на случая на Lockout Tagout2

Случай 2

Описание на произшествието: Zhang xx, работник на група за разпределение на пясък в цех за леене на фабрика, често отива на работа рано сутрин, за да ремонтира вътрешната кабина на машина за смесване на пясък, така че да се осигури нормална работа на машината в работно време.

Някой ден Zhang Mou стига до ядрено намаление, отвори вратата на машинното отделение за смесен пясък, както обикновено, но без изолиране на превключвателя на захранването, също не затвори "някой работи да забрани да затваря" предупредителен знак, влезте в машината вътре в основен ремонт. Страхуваше се, че отварянето на люка може да засегне другите. Умишлено вземете вратата, за да оставите само 15 мм празнина.

След като тази група смеси работника с пясък, ли ми отиде на работа, виж вратата на кабината е отворена, помисли, че другите тръгват от работа, не се затваря строго, бутнеш вратата на кабината нагоре плавно започна да смесва машина за пясък, хормонални ролки се превръща, главата на джан мау, която работи вътре подутини. Джан беше тежко ранен.

Причина за произшествие: Zhang не успя да проведе изолация на енергия и Lockout в съответствие с разпоредбите, когато влезе в машината за поддръжка. За да информира другите, че е в машината, той пое основната отговорност. Ли не е проверил оборудването, преди да стартира оборудването, да поеме вторична отговорност.

Метод за усъвършенстване: от работниците се изисква стриктно да прилагат процедурата за локализиране на Lockout. При влизане в работата на машината опасната енергия трябва да бъде заключена и поставена върху етикета. Преди да стартирате оборудването, оборудването трябва да се провери, за да се гарантира, че в опасната зона няма персонал и опасни вещества.


Hot Tags: Изолация KD Abs Long Lock Steel Lock Lock Lock

Изпрати запитване