sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Катинари за безопасност от анодизиран твърд алуминий

Катинари за безопасност от анодизиран твърд алуминий

Част №: ALP38, ALP76 Алуминиев предпазен катинар Описание а) Алуминиево тяло и тройно покритие от закалена хромирана стоманена скоба. б) При отключване на катинара, закопчалката ще изскочи автоматично. в) Дължина на шайбата: 38 мм, 76 мм. г) Нормален цвят: ЧЕРВЕН, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. д) ...

Описание

Част №: ALP38, ALP76

Алуминиев катинар за безопасност

описание

а)       Корпусът и скобата на алуминия са стоманени и са тройно покрити втвърдени хромирани.

б)       Когато отворите ключалката, скобата ще изскочи автоматично.

° С)       Дължина на шайбата: 38 мм и 76 мм.

д)      Цветове за избор: червено, жълто, синьо, оранжево, зелено, лилаво, черно, плъзгач.

д)       Други дължини на закопчалката могат да бъдат персонализирани.

Част №

спецификация

описание

ALP38

Вътрешна скоба: 38 мм; диаметър на скобата: 6мм

Ключова система за поддръжка Key Alike, Key Differ, Master & Alike / Differ Key , Grand Master Key

ALP76

Вътрешна скоба: 76мм; диаметър на скобата: 6мм

ALP3 拷贝

1alp

Различни ключови системи по ваш избор:

钥匙 系统 .jpg

Заключение за заключване на локаут

Правилата и разпоредбите обикновено се основават на съответната професионална теория и дълъг период от опит и уроци на много релевантни събития в западния регион, обобщен и постепенно подобрен, за да се установи. Има много кръв зад правилата,

Това е мощна мярка за производство на безопасност и безопасност на персонала. Това е ограничение, но е предпазна защита. Първото е формата и средствата, второто е краят.

Проектирането, производството, инсталирането, използването и поддръжката на оборудването имат съответните стандарти и изисквания във всяка връзка, което е бариерата за безопасността на служителите. След като тази преграда бъде преодоляна, може да настъпи трагедия.

Събитията повече причина е управлението на информираността за безопасност не е достатъчно, в процеса на управление на производството и не отразява безопасността на ориентирана към хората концепция, стремеж към темп на производство и ефективност на производството, води до отклонение в посоката на управление, вложените данни за безопасност (включително оборудване и инвестиция на време) са компресирани и причиняват спад на честите злополуки в резултат на безопасността, така че загубата на пазара. Късогледът на намаления вход за безопасност е трудно да се види забавената полза за безопасността.

В процеса на изпълнение на процедурата за определяне на Lockout трябва да се откаже от манталитета и стриктно да спазва изискванията, а не просто да преминава през формалностите и да се занимава с проверката. Безопасността на служителите може да се гарантира само ако те следват внимателно изискванията.


Hot Tags: Катинари за безопасност от анодиран твърд алуминий-доставчици и производители Китай - на едро - LOCKEY

Изпрати запитване