sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38мм Pop-up пластмасов предпазен катинар

38мм Pop-up пластмасов предпазен катинар

Номер на продукта: P38S PU Нов защитен катинар pop-up a) Подсилено найлоново тяло, издържащо на температура от -20 ℃ до +80 ℃. Стоманената скоба е хромирана; непроводящата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 ℃ до +120 the, осигуряваща якост и деформация на счупване ...

Описание

Номер на част:   P38S PU

Нов бутон за безопасност
a) Подсилено найлоново тяло, издържащо на температура от -20 до +80 . Стоманената скоба е хромирана; непроводящата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 до +120 the, осигурявайки здравина и деформация на счупване не лесно.

б) Дълготрайни месингови цилиндри, висока якост, износоустойчивост, анти-ръжда. Тестването се повтаря за повече от един милион пъти, издръжливи при употреба.
c) Висококачествена система за ключове, KA, KD, MK, GMK. Различни ключови системи и количества могат да бъдат персонализирани.
d) Изскачащ дизайн, скобата ще се появи автоматично при отключване. Натиснете ключалката при заключване, не е необходим ключ за поставяне и изваждане.
e) Лазерен печат и гравиране на лого, ако е необходимо.
f) Различни цветове.
ж) Адекватна наличност и бърза доставка.

Номер на част

описание

Материал за окачване

спецификация

KA-P38S PU

Keyed Alike

 

стомана

 

„KA“: Всеки катинар се заключва в една група

“P”: Право пластмасово тяло

“S”: Стоманена скоба

 

Други материали могат да бъдат персонализирани:

„SS“: скоба от неръждаема стомана

“BS”: Месингова скоба

KD-P38S PU

Keyed Differ

MK-P38S PU

Keyed & Alike / Различни

GMK-P38S PU

Голям магистърски ключ

KA-P38P PU

Keyed Alike

 

найлон

KD-P38P PU

Keyed Differ

MK-P38P PU

Keyed & Alike / Различни

GMK-P38P PU

Голям магистърски ключ

P38PPU-5

Енергийна изолация

Цел и обхват на приложение

Тази система е формулирана така, че да предотвратява случайно отделяне на енергия и да регулира управлението на безопасността на оборудването и съоръженията в процеса на монтаж, основен ремонт, поддръжка, поддръжка, почистване и други операции.

Тази система е приложима за управление на блокиране на оборудване и съоръжения във всяко клонно предприятие в рамките на металургичното отделение.

Цитиране на документи

Изисквания за безопасност на местата за използване на електрически съоръжения - част 2: мерки за безопасност при експлоатация при липса на електричество

Три, терминология,

(I) заключване и изброяване: това е метод за заключване и изброяване на енергийния изолационен прекъсвач, за да се предотврати случайно отделяне на енергия преди започване на поддръжката, поддръжката, почистването и друга работа на оборудването.

(2) опасна зона: положението в триизмерното пространство на оборудването, където може да бъде причинена повреда от движението на въртящи се части или материали на оборудването.

(3) енергиен източник: енергия, която може да застраши хората, включително сгъстен въздух, азот, газ, гравитация, еластична сила, вода под налягане, хидравлично налягане и пара.

(4) енергийно изолиращи устройства: устройства, които физически предотвратяват изпускането или предаването на енергия, включително, но не само: ръчни прекъсвачи; Ръчен превключвател за безопасност; Вентилите в тръбопроводите (ключалките на тръбопроводните клапани не са заместител на сляпата плоча), щепсели и други подобни устройства, които блокират или изолират източници на енергия. (бутони, превключватели за избор и други подобни контроли не могат да се използват като изолатори на захранването)

v) упълномощен персонал: се отнася до персонала, който извършва заключване и включване в списъка за обслужване или експлоатация на машината и оборудването. Те трябва да са квалифицирани и оторизирани служители, които са обучени и проверени за заключване и включване в списъка.

(vi) засегнати служители: служители, които работят или се нуждаят от работа в близост до заключеното или изброено оборудване, което се обслужва или поддържа.


Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашият 38-милиметров пластмасов предпазен катинар, произведен от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да продават на едро персонализирани 38mm изскачащи пластмасови катинар безопасност, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: Производител на пластмасови катинар 38mm изскачащи пластмасови Китай, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване