sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38mm нов Pop-up предпазен катинар

38mm нов Pop-up предпазен катинар

Номер на продукта: P38S PU Нов защитен катинар pop-up a) Подсилено найлоново тяло, издържащо на температура от -20 ℃ до +80 ℃. Стоманената скоба е хромирана; непроводящата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 ℃ до +120 the, осигуряваща якост и деформация на счупване ...

Описание

Номер на част:   P38S PU

Нов бутон за безопасност
a) Подсилено найлоново тяло, издържащо на температура от -20 до +80 . Стоманената скоба е хромирана; непроводящата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 до +120 the, осигурявайки здравина и деформация на счупване не лесно.

б) Дълготрайни месингови цилиндри, висока якост, износоустойчивост, анти-ръжда.
c) Висококачествена система за ключове, KA, KD, MK, GMK. Различни ключови системи и количества могат да бъдат персонализирани.
d) Изскачащ дизайн, скобата ще се появи автоматично при отключване. Натиснете ключалката при заключване, не е необходим ключ за поставяне и изваждане.
e) Лазерен печат и гравиране на лого, ако е необходимо.
f) Различни цветове.
ж) Адекватна наличност и бърза доставка.

Номер на част

описание

Материал за окачване

спецификация

KA-P38S PU

Keyed Alike

 

стомана

 

„KA“: Всеки катинар се заключва в една група

“P”: Право пластмасово тяло

“S”: Стоманена скоба

 

Други материали могат да бъдат персонализирани:

„SS“: скоба от неръждаема стомана

“BS”: Месингова скоба

KD-P38S PU

Keyed Differ

MK-P38S PU

Keyed & Alike / Различни

GMK-P38S PU

Голям магистърски ключ

KA-P38P PU

Keyed Alike

 

найлон

KD-P38P PU

Keyed Differ

MK-P38P PU

Keyed & Alike / Различни

GMK-P38P PU

Голям магистърски ключ

8 - 副本

Корпоративна сигурност

Безопасността е основен приоритет на предприятията. Поради липсата на управление на енергийните източници, небрежността на работниците и липсата на ефективна комуникация между отделите, инцидентите се случват често, което води до негативни социални ефекти и застрашава безопасността на живота. За да се гарантира безопасността на оборудването и персонала на мястото на поддръжка и ремонт, процедурите за блокиране трябва да се прилагат стриктно на мястото на контрол на работата.

Стандартът OSHA -29cfr (1910.147) гласи: "когато оборудването или инструментът се ремонтират, поддържат или почистват, източникът на захранване, свързан с оборудването, се прекъсва, така че оборудването или инструментът не могат да се стартират. , въздух и др.) Целта: да се гарантира, че никой, който работи на машината, не е повреден или ранен. Заключването трябва да гарантира, че захранването на устройството е напълно изключено и устройството остава в безопасно състояние. Заключването предотвратява случайното активиране на устройството, причинявайки нараняване или смърт.

преглед

Захранващият източник, свързан с оборудването или инструментите, трябва да бъде отрязан, когато се ремонтира, поддържа или почиства. Това предотвратява пускането на устройството или инструмента и всички източници на енергия (захранване, хидравлика, въздух и т.н.) първоначално се изключват.

Управлението и контрола на енергийните източници трябва да бъдат засилени, а повишената видимост може да помогне за намаляване на риска от случайно нараняване до нула.


Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашият 38мм нов изскачащ предпазен катинар, направен от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте посрещнати на едро персонализирани 38мм нови изскачащи безопасност катинар, направени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: 38мм нови изскачащи производители на катинар за безопасност, Китай, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване