sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Капак с анодизиран алуминиев катинар

Капак с анодизиран алуминиев катинар

Алуминиев катинар за безопасност а) Алуминиев корпус и тройно покритие от закалена хромирана стоманена скоба. б) При отключване на катинара, закопчалката ще изскочи автоматично. в) Дължина на шайбата: 25 мм, 38 мм, 76 мм.

Описание

Част №:   АЛП 7 6

7 6 мм   Алуминиев катинар за безопасност S

а) Алуминиево тяло и тройно покритие от закалена хромирана стоманена връзка .

б) При отключване на катинара , закопчалката   ще се появи автоматично .

в) Дължина на шайбата: 25 мм, 38 мм, 76 мм.

г) Нормален цвят: ЧЕРВЕН, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV .

д) Други дължини на закопчалката могат да бъдат персонализирани .

 

Част №

спецификация

описание

ALP25

Iner bockle: 25mm; диаметър: шестмилиметра

KA, KD, MK, GMK

ALP38

Iner bockle: 38mm; диаметър: шестмилиметра

ALP76

Iner bockle: 76mm; диаметър: шестмилиметра

 

2.27 висяща авария

История на злополуката:

През февруари 2012 г., първия ден на Zhao mou, спомагателните работници в близост до ямата бяха уредени, за да се прекъснат от работа, за да почистят теча, при почистване на сметката при изтичане на материал от конвейера, от барабанната пола (носещ войнишко палто, а не QQ), щхао Мога хората, операторът намери бързо престой, библиотеката изпрати в болница.

Причина за злополука:

1. Помогнато на джао да не носи предпазни средства за защита на труда според изискванията и да почисти лентовия конвейер в експлоатация съгласно правилата за експлоатация на Lockout (спрете машината и поставете ключалката, когато почиствате материала за изтичане).

2. Компанията не е провела цялостно обучение за нови служители.

Персоналът за безопасност при мерките за защита от потенциални аварии е недостатъчен (няма барабан, защитен капак, защитна ограда).

Просветление и коригиращи мерки:

За да засилите след тренировката, подобрете обучението по знания за безопасност. Съвестно внедрете системата за управление на инспекцията на оборудването, подобрете уменията за работа.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашият твърд алуминиев катинар от анодизиран алуминий, направен от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализиран катинар от анодизиран алуминиев катинар, произведен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме и безплатната проба.
Hot Tags: твърди анодизирани алуминиеви катинари производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване