sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Защитен щифт в Out Mcb Lock Out

Защитен щифт в Out Mcb Lock Out

Част №: PIS Миниатюрен автоматичен прекъсвач a) Изработен от инженерна пластмаса, подсилен найлон PA. б) Прилага се за повечето съществуващи видове европейски и азиатски прекъсвачи. в) Предлага се да бъде оборудван заедно с катинар за допълнителна безопасност. г) Лесно инсталиране, не са необходими инструменти. д) Може да вземе катинари с диаметър на скобата до 9/32 "(7,5 мм). е) Предлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи.

Описание


Част No.:PIS

Миниатюрно заключване на прекъсвача

а) Изработен от инженерна пластмаса, подсилен найлон PA.

б) Прилага се за повечето съществуващи видове европейски и азиатски прекъсвачи.

в) Предлага се да бъде оборудван заедно с катинар за допълнителна безопасност.

г) Лесно инсталиране, не са необходими инструменти.

д) Може да вземе катинари с диаметър на скобата до 9/32" (7,5 мм).

е) Предлага се за едно- и многополюсни прекъсвачи.

Част No.

Описание

POS

POS (Pin Out Standard), необходими са 2 отвора, побира до 60Amp

PIS

PIS (Pin In Standard), необходими са 2 отвора, побира до 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), необходими са 2 отвора, побира до 60Amp

TBLO

TBLO (Lockout на Tie Bar), не се изисква дупка в прекъсвачите
КВАЛИФИКАЦИОННО СЕРТИФИКАТ

201812271427278040573_03

ИЗЛОЖБА

Професионален производител на Lockout& Tagout

Всяка година участваме в много търговски изложения, като A + A в Германия, Intersec в Дубай, Safety in Action Сидни и Suntec Сингапур и др. Добре дошли да ни посетите, ако' също сте там.


Фабрично шоу

Lockey Safety Products Co., Ltd е професионален производител в Китай, специализиран в производството на всякакви продукти за блокиране на безопасността, за да се избегнат производствени аварии, които са причинени от неочаквано активиране или пускане на машини и съоръжения от неконтролирано освобождаване на енергия. Ние предлагаме всички видове предпазен катинар, заключване на клапана, заключване на затваряне, електрическо заключване, заключване на кабела, групова заключваща кутия, комплект за заключване и станция. В допълнение към предлагането на професионални продукти за блокиране, ние също така се стремим да ви предоставим работещи съвети и да предложим специално решение за безопасност, което отговаря на вашите индивидуални нужди. Ние предлагаме както за големия, така и за малкия бизнес и предлагаме курсове за обучение и осведоменост по Lockout Tagout.
На конвенцията и изложението на Съвета за сигурност на САЩ от 2019 г. OSHA публикува резултатите от десетте най-често цитирани стандарти за всички нарушения в индустрията, за които се прилагат стандартите на OSHA. През 2019 г. OSHA издаде близо 27 000 призовки в своите топ 10 категории.

GG amp; nbsp;

GG quot; Знаейки как работниците могат да бъдат ранени, могат да извървят дълъг път към опазването им," каза Дебора APHersman, председател и главен изпълнителен директор на NSC'&„Топ 10 на OSHA' изброява областите, които трябва да бъдат бдителни, за да се гарантира, че всеки ден се прибира безопасно у дома."

Патрик Капуст, заместник-директор на Агенцията за планиране на изпълнението на OSHA&# 39, каза, че резултатите не са се променили много през годините. Въпреки че може да се почувства като счупен запис, пускан отново и отново, това наистина е възможност за работодателите да променят вижданията си за безопасността на работното място, като предварително идентифицират опасностите и обучат служителите да работят безопасно.

GG amp; nbsp;

Капстър съветва собствениците на фирми и работодателите да вземат прост подход при преглед на списъка с нарушения." Извадете списъка," Казва Капстър." Изключете собственото си работно място от списъка." Това са нещата, които OSHA открива." Ще намерят ли това на моето работно място? Това е добро място за начало."

GG amp; nbsp;

Ето най-често цитираните стандарти за съответствие с OSHA през 2019 г. Списъкът не променя' не се променя много от година на година и списъкът винаги включва архитектурни (1926) и общоиндустриални (1910) стандарти.

GG amp; nbsp;

Има само една малка разлика от миналогодишния списък на' Не. 5 Локаут / Tagout от 2018 г. се изкачи с едно място до номер. 4, размяна на места с дихателна защита.

1. Защита от падане 1926.501

GG amp; nbsp;

През последните няколко години защитата от падане е най-цитираното нарушение. Стандартите за защита от падане са предназначени за предотвратяване на падания, които представляват само около 40% от смъртните случаи в строителната индустрия. Не е изненадващо, че повечето падания се случват на жилищни работни места, където има малък надзор върху изискванията за предотвратяване на падането.

За да се предотвратят наранявания и смърт при падане, от съществено значение е работодателите да осигурят на работниците системи за мантинели, предпазни мрежи или лични системи за предотвратяване на падане, когато работят на височина. В допълнение към осигуряването на подходяща защита от падане, работодателите трябва също така да носят отговорност да гарантират, че всички служители са обучени за правилното използване на защитата от падане и знаят кога да я използват.

GG amp; nbsp;

OSHA е установила изисквания, изискващи от работодателите да осигурят защита срещу падане на работници, работещи на нестабилни повърхности или на работни места с незащитени страни и ръбове. Работодателите могат да осигурят обучение за предотвратяване на падане от компетентен персонал или да пожелаят работниците им да завършат курсове за строително обучение, обхващащи опасностите от падане и превенцията в регионалния образователен център на OSHA Training Institute.

GG amp; nbsp;

Най-често цитираните части от стандарта за защита от падане включват: жилищни сгради, незащитени страни или ръбове, покривни работи и дупки на пода, включително капандури.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашият предпазен щифт в mcb lock out, направен от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да поръчате на едро персонализиран предпазен щифт в mcb заключване, произведен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: предпазен щифт в mcb заключване производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване