sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Катинар за безопасност Lockout червен

Катинар за безопасност Lockout червен

Предпазен катинар a) Изработен от меден цилиндър и ключ. Повече устойчивост на корозия и ръжда. Много стабилен, с повече от 1 милион пъти работа.

Описание

Част №: WCP38S

Предпазен катинар

а) Изработен от меден цилиндър и ключ. Повече устойчивост на корозия и ръжда. Много стабилен, с повече от 1 милион пъти работа.

б) Подсилено найлоново тяло, издържа на температура от -20 до +80 . Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 до +120 , което гарантира непростимостта на счупването и деформацията.

в) Ключова функция за задържане на ключ: Когато отворът е отворен, ключът не може да бъде изваден.

г) При необходимост е наличен лазерен печат и гравиране на лого.

д) Всички налични различни цветове.

Част . Н о

Материал на скобата

A (mm)

B (mm)

C (mm)

спецификация

WCP25S

 

стомана

41

45

25

Поддръжка както с клавиатура, така и с различен клавиш, мастър ключ и система с мастър ключ.

 

WCP38S

41

45

38

WCP76S

41

45

76

WCP25P

 

найлон

41

45

25

WCP38P

41

45

38

WCP76P

41

45

76

Дефектите на оборудването не се поправят

История на злополуката:

През февруари 2004 г., когато операторът Ян предварително подготвяше задната стоманена плоча, той откри, че върху задната стоманена плоча има уплътнителна подложка. Ян незаконно бутна главата в оборудването за вътрешна проверка, тъй като по това време оборудването беше в автоматично състояние. По време на процеса на проверка главата на пистолета на оборудването внезапно се премести и заби главата. Спешното лечение и се втурнаха към болницата починаха.

Причина за злополука:

1. Оборудването не е добре съчетано с матрицата и има дефекти. Кутията с пяна трябва да бъде проверена от оператора, което е пряката причина за аварията.

2. По време на автоматичната експлоатация на оборудването операторът Ян влезе в оборудването за проверка и сериозно наруши правилата за експлоатация по безопасност на „никаква част на каросерията не се допуска да влиза в оборудването“, което беше основната причина за произшествието.

Аварийна отговорност:

1. Основната причина за произшествието е, че отделът за оборудване не успява своевременно да намери и поддържа пяната.

2. Произшествието, причинено от нарушаването на правилата на Ян, е основната причина за произшествието и той е главно отговорен за него.

3. Ръководителят на екипа, служителят по безопасността и подфабриката на бизнес отдела не успяват своевременно да проверят и да спрат нарушаването на правилата и разпоредбите на местопроизшествието, което е косвената причина за произшествието и са отговорни за ръководството.

Предупреждение за злополука:

1. Спазвайте правилата за безопасност и експлоатационните процедури, е да се гарантира безопасността на тяхната собствена, а другите трябва да имат най-основните условия, всяка небрежност и небрежност може да доведе до необратими последици.

2. Всяко звено изучава и подобрява техническите мерки за предотвратяване на възникване на аварии, елиминира възможността за незаконно поведение от гледна точка на оборудване, съоръжения, технологии и т.н., и подобрява безопасността на самото оборудване.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашият катинар за безопасност за блокиране в червено, направен от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме ви да продавате на едро персонализиран предпазен катинар червено, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: безопасност блокиране катинар червени производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване