sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Безопасни икономични брави Loto с покритие

Безопасни икономични брави Loto с покритие

Част №: CB05 Заключване на икономичен кабел a) Заключващо тяло: изработено от найлон, с изолационен пластмасов кабел от стомана. б) Нехлъзгащият се дизайн пасва на формата на ръката на мъжа. Много удобен за използване. в) Дължината и цвета на кабела могат да бъдат персонализирани.

Описание

Част №: CB05

Икономично блокиране на кабели

а) Заключващо тяло: изработено от найлон, с изолационен стоманен кабел с пластмасово покритие.

б) Нехлъзгащият се дизайн пасва на формата на ръката на мъжа. Много удобен за използване.

в) Дължината и цвета на кабела могат да бъдат персонализирани.

г) Приема до 6 катинара за множество етикети на приложения за блокиране.

д) Включва безопасност при запис при висока видимост, повторна употреба. Дължината на етикетите може да бъде персонализирана.

Част №

описание

CB05

Диаметър на кабела 3.8мм, дължина 2м

6 拷贝

Изисквания за управление

Основните изисквания

Всички изолационни съоръжения за опасна енергия и материали трябва да бъдат блокирани по време на работа, за да се избегне случайно отделяне на опасна енергия или материали, съхранявани в оборудване и съоръжения или в зоните на системата.

Методите за изолиране или контрол на опасната енергия и материали включват главно:

Изключете захранването или разредете кондензатора;

Изолиращо или освобождаващо налягане;

Спрете въртенето на устройството и се уверете, че то вече не се върти;

Да се освободят (контейнери, тръбопроводи и др.) Запаметена енергия и материали;

Спуснете устройството, за да предотвратите движението на равнината.

Преди започване на работа, целият персонал, участващ в операцията, е задължен да потвърди, че е налице изолация и да приложи тази спецификация. Персоналът, свързан с точката на изолация, трябва да съобщава своевременно състоянието на локализацията на Lockout, да поддържа Lockout татуировка през целия работен период на операцията на кръстосана смяна и да информира всички замени на смяна на място за завършване на предаването и повторно заключване под надзора на топ мениджмънта на сайта.

Заключването се извършва от самия оператор, като се избират подходящи начини за изолиране или контрол на енергията или материала и се гарантира, че защитното заключване и етикетът са в правилното положение. При особени обстоятелства, ако имам затруднения с ключалката, трябва да накарам някой друг да го направи визуално за мен (например точката на заключване на багажника).

Специално проектирани в съответствие с вашите специални изисквания, нашите безопасни икономични брави loto с покритие, направени от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме ви да продавате на едро персонализирани икономични лото кабелни брави с покритие, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: безопасност икономически Loto тел брави с производители с покритие Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване