Червена група 13 Ключалки Предпазна стомана

Червена група 13 Ключалки Предпазна стомана
Информация за продукта

Номер на част:   LK 02

Записващ блок на групата

а) Изработени от повърхностно високотемпературно пръскане на пластмасови стоманени плочи и найлонова дръжка от неръждаема стомана .

б) Няколко човека могат да заключват важните части едновременно, да могат да поемат 1 3 катинара.

c) Може да се използва като мини портативна кутия за заключване, може да побере няколко маркировки, скоба,   мини заключване и др.

г) Съобщението на етикета на английски език. Друг език може да бъде направен по поръчка .

e) Изисква се заключване на надзорния орган.  

 

Номер на част

описание

LK 02

Размер:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

Създайте строги програми за обучение

Обучението е неразделна част от една успешна програма за заключване, но тя е и най-трудната част, защото всяко работно място и всеки служител на работното място има свои специални нужди от обучение.

Първо, важно е, че всеки знае своята роля. Определете, разделете и задайте задачи на съответните служители. По отношение на заключващите операции има три основни вида служители: упълномощени служители, засегнати служители и други. "Упълномощен персонал" означава персонала, пряко ангажиран с заключване на механични съоръжения; "Засегнат служител" означава служител, чиято работа е засегната от заключването на оборудването, обикновено служител, който експлоатира заключеното оборудване; "Друг служител" означава служител, работещ в района, който не управлява заключващото устройство.

Всеки трябва да е наясно с вида на служителите, към които принадлежат, и да установи механизъм за тясна комуникация между колегите. Упълномощаване на персонала да издава ясно и ясно на засегнатия персонал след заключване или отключване. За да се гарантира сигурността на операцията по отключване, само оторизираният служител, който е заключил ключалката, може да извърши операцията по отключване. На заключващото устройство има място за подпис на работника, което също подчертава, че всеки служител има специфични задачи и отговорности.

Подобно на процесите на заключване и изолационните точки, документацията е важен елемент от обучението. Той играе спомагателна роля на следните три нива. Първо, тя може да помогне на ръководството да гарантира, че всички служители са получили целенасочено обучение. В допълнение, ръководството може лесно да идентифицира и коригира вратичките за обучение. Второ, записването на времето за обучение е полезно за организирането на следващия план за обучение. Ако ръководството знае кога е последното обучение, може лесно да се планира следващото обучение. Трето, чрез преглед на записите за обучение, ръководството може да разгледа по-обективно заключената програма за обучение, което също благоприятства подобряването на проекта.

Обучението за заключване също е съобразено с работното място. Ако работната сила на фабриката говори по различен начин, трябва да има езикови версии на обучението, заключения и документи. Освен това, служителите се насърчават да изразяват собствените си нужди от обучение и да формулират съдържанието на обучението според техните нужди.

Според изискванията на OSHA, обучението за заключване трябва да се провежда поне веднъж годишно. Въпреки това трябва да разглеждаме това като минимален стандарт, а не като идеална честота. В много случаи е необходимо повторно обучение, за да се гарантира, че критичните операции по ремонт и поддръжка се извършват безопасно. Той също така засилва психологическото съзнание на служителите за безопасността. При определяне на честотата на обучение в организацията е особено важно да се включат служителите в процеса на вземане на решения и да се гарантира, че ръководството внимателно е преценило предложенията на служителите.


Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашата червена група 13 заключва предпазната кутия за заключване, направена от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли на едро персонализирани червена група 13 ключалки безопасност заключване кутия, произведени в Китай на ниска цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна проба.
Запитване