Червена опасност заключена катинара

Червена опасност заключена катинара
Информация за продукта

Част №:P38S

38 мм къса стоманена предпазна катинара

a)Подсилено найлоново тяло, издържа на температура от -20до +80, Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е направена от найлон, издържа на температура от -20до +120, осигуряване на якост и деформация на счупване не лесно.

b)Ключова задържаща функция: Когато отворът е отворен, ключът не може да бъде изваден.

c)При нужда се предлага лазерно печатане и гравиране на лого.

d)Всички различни цветове на разположение.

Част №

описание

Материал на скобата

спецификация

KA-P38S

Кийд Алике

стомана

"KA": Всеки катинар е клавиш един и същ в една група

“P”: Пластмасово тяло с прав ръб

"S": Стоманена скоба

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Скоба от неръждаема стомана

„BS“: Месингова връзка

KD-P38S

Ключова разлика

MK-P38S

Ключ&усилвател; Споделеното / Различават

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Кийд Алике

найлон

KD-P38P

Ключова разлика

MK-P38P

Ключ&усилвател; Споделеното / Различават

GMK-P38P

Grand Master Key

9

公司1介绍3

ЧЗВ:

1.Въпрос: Мога ли да сложа собствено лого на продуктите?
A: Разбира се, вашето лого може да бъде поставено върху всяко заключващо тяло, или чрез лазер, или чрез форми.

2.Въпрос: Мога ли да поставя собствен дизайн на етикет на продуктите?
О: Разбира се, можете да ни изпратите вашия дизайн, ние' ще следваме вашия дизайн.

3.Въпрос: Мога ли да имам мостри преди официална поръчка?
О: Да, можем да ви изпратим няколко безплатни проби за вашия тест преди вашата поръчка.

4.Въпрос: Колко време е времето за изпълнение?
О: Обикновено запазваме склад за повечето продукти, срокът на доставка е 1-5 дни, веднага щом плащането бъде освободено. За персонализирани продукти отнема повече време.

5.Въпрос: Какво ще кажете за следпродажбената услуга? Какви са гаранционните условия на'
О: Ние предлагаме 12 месеца за всеки продаден продукт. Ако срещнете някакви проблеми след продажбата, моля свържете се с нас безплатно, ние' ще помогнем за решаването на проблемите в рамките на 24 часа.

6.Въпрос: Вие сте производител или просто търговец?
О: Ние' производител, ние произвеждаме всички продукти сами. Добре дошли да посетите нашето растение по всяко време.

7, В: Какви условия за плащане на' Мога ли да платя, след като получите продуктите?

О: Обикновено ние приемаме TT и Western Union. L / C се приема и ако количеството на поръчката е голямо. За стари клиенти, ние' ще гарантираме месечно плащане след добро сътрудничество.

8.В: Не можах да намеря желаните от вас продукти във вашия каталог, можете ли да го разработите за мен?
О: Да, имаме изследователски&усилвател; отдел за развитие, ние' сме готови да разработим всичко, което изисквате в индустрията за блокиране на безопасност.

9.В: Имате ли офис в други страни?
О: В момента нямаме' нямаме, но ние' обсъждаме отново с някои добри клиенти. Ако желаете да бъдете наш агент във всяка държава, моля свържете се с нас безплатно.


Принцип на енергийна изолация


Принцип на краткосрочната изолация на енергия по време на проверка и поддръжка


По време на инспекцията и поддръжката на технологичната тръбопроводна система трябва да се състави план за енергийна изолация за клапаните нагоре и надолу по веригата, пряко свързани с тръбопровода за поддръжка.


По време на инспекцията и поддръжката на съдовете под налягане трябва да се изготви схема за енергийна изолация за входните и изходните клапани на съдовете под налягане и клапаните, директно свързани с и нагоре по течението с налягане;


По време на проверката и поддръжката на вентилационните и канализационните системи се изготвя схема за изолиране на енергията за вентилационните и канализационните клапани, директно свързани с секцията на работната тръба с горно и долно налягане. Комбинацията от горните методи за изолиране на енергия може да се вземе предвид в случай на прекалено много изпускане, канализация и тръбопроводи за свързване нагоре.


Когато инспекцията и поддръжката на оборудването на технологичната система трае повече от един ден, трябва да се състави план за енергийна изолация за клапаните за налягане нагоре и надолу по веригата на системата и оборудването, което се поддържа. Изисква се енергийната изолация да се поддържа по време на експлоатацията до приключване на ремонтните и поддръжните работи.


Планът за енергийна изолация за горната ситуация се формулира в съответствие с&"5.1.3 Избор на метод за изолиране GG"; да се определи приоритетът на избора на метод за изолиране;


Личните брави са необходими за изпълнение на заключващата функция при извършване на краткосрочна изолация на енергия по време на проверка и поддръжка.&усилвател; nbsp;


Принцип на средносрочна и дългосрочна изолация на енергия в производството и експлоатацията


За технологичното оборудване, което има скрити проблеми и не работи, е необходимо да се използва сляпа плоча, за да се заслепи и умре клапаните за налягане нагоре и надолу по веригата на оборудването или да се осъществи изолация на енергия чрез затваряне на изключващия клапан и заключване то, за да се избегнат повреди на оборудването поради неправилно функциониране и други причини;


За системата и оборудването, които не са пуснати в експлоатация надолу по веригата, клапанът за налягане под горния поток трябва да бъде убит със сляпа плоча или енергийната изолация трябва да се осъществи чрез затваряне на клапана и заключване;


Според нуждите на производствената експлоатация несъществуващият процес (процес на сравняване на измерване) може да бъде затворен и клапанът за изолиране на енергия може да бъде заключен;


В процеса на експлоатация на производството е необходимо да се използват заключващи отдели за извършване на заключваща функция, когато е необходима дългосрочна изолация на енергия.


Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, червеният ни катинар за опасност е заключен от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро персонализиран червен катинар за опасност, изработен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: червена опасност заключени производители катинар Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба
Запитване