sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Червен диаметър 6 мм. Стоманен кабел за заключване Найлон Лото

Червен диаметър 6 мм. Стоманен кабел за заключване Найлон Лото

Част №: CB01-6 Регулируемо блокиране на стоманен кабел a) Заключващо тяло: изработено от ABS, издържа на химикали. б) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с прозрачно пластмасово изолационно покритие. в) Дължината на кабела може да бъде персонализирана.

Описание

Част №: CB01- 6

Регулируема стоманена кабелна блокировка

а) Заключващо тяло: изработено от ABS, издържа на химикали.

б) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с прозрачно пластмасово изолационно покритие.

в) Дължината на кабела може да бъде персонализирана.

г) Приема до 4 катинара за многократно приложение.

д) Включва етикети за безопасност с висока видимост, многократна употреба, които могат да се използват повторно. Може да се персонализира.

е) Идеален за заключване на панели с няколко прекъсвачи и заключване на клапана отстрани.

Част №

описание

CB01-4

Диаметър на кабела 4мм, дължина 2м

CB01-6

Диаметър на кабела 6мм, дължина 2м

Спецификация за управление на сигурността на локализацията

предназначение

За да се засили управлението на изолацията на енергия и материали, при проверка и поддръжка на оборудване и съоръжения, поддръжка и демонтаж и други оперативни дейности, за да се предотврати случайно изпускане на опасни енергии и материали, водещи до телесни наранявания, за да се избегне възникването на аварии, това код е формулиран.

2 обхват на приложение

Този код се прилага за дяловете на XX компания (наричана по-долу "дружеството"), задграничните проектни отдели и зоните за експлоатация (наричани по-долу "звена") и изпълнителите, обслужващи компанията.

3 референтен документ

Q / SY 1421-2011 Код за управление на татуировките за блокиране

Q / SY 1240-2009 спецификация за управление на разрешение за работа

Q / SY 1244-2009 временен код за управление на безопасността за използване на електричество

Опасна енергия

Електрическа, механична, хидравлична, пневматична, химическа, топлинна или друга форма на енергия, която без контрол може да причини наранявания на хора или да нанесе имущество.

изолация

Вентилите, електрическите превключватели, аксесоарите за съхранение на енергия и т.н. са поставени в подходящо положение или с помощта на специфични съоръжения, за да се предотврати експлоатацията на оборудването или опасната енергия и материалите не могат да бъдат освободени.

Съхранена енергия

Количеството енергия, което може да се запази след изолирането на устройството. Енергия, съдържаща се в пружини, маховици, течности или газове под налягане, кондензатори или тегла.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, червеният ни диаметър 6 мм. стоманено кабелно заключване найлоново лото, направено от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро индивидуално червено диаметър 6 мм. стоманено кабелно заключване найлоново лото, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние предлагаме и безплатната проба.
Hot Tags: червен диаметър 6 мм. стомана кабел заключване найлон лото производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване