sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey 25 мм пластмасова касета за безопасност

Lockey 25 мм пластмасова касета за безопасност

Част №: CP25P Lockey 25mm пластмасова щипка Защитен катинар Подсилено корпус от найлон, издържащ на температура от -20 ℃ до + 80 ℃. Стоманената телка е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 ℃ до + 120 ℃, осигурявайки якостта и деформацията на фрактурата ...

Описание


Част №: CP25P

Lockey 25 мм пластмасова касета за безопасност

  1. Укрепено найлоново тяло, издържащо на температура от -20 ℃ до + 80 ℃. Стоманената телка е хромирана; непроводимият щифт е изработен от найлон, издържат на температура от -20 ℃ до + 120 ℃, което гарантира, че якостта и деформацията не могат лесно да се счупят.

  2. Функция за запазване на ключа: Когато ключалката е отворена, ключът не може да бъде премахнат.

  3. Лазерно отпечатване и гравиране на логото, ако е необходимо.

  4. Налични са различни цветове.

Част №

описание

Материал за окачване

спецификация

KA-CP38S

Ключов аналог

 

стомана

 

"KA": Всеки катинар е в една група

"P": Корпус с пластмасово заключване с прави краища

"S": Стоманена верига

 

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Окачване от неръждаема стомана

"BS": Месингова скоба

KD-CP38S

Ключови разлики

MK-CP38S

Keyed & Alike / Differ

GMK-CP38S

Големият майстор ключ

KA-CP38P

Ключов аналог

 

найлон

KD-CP38P

Ключови разлики

MK-CP38P

Keyed & Alike / Differ

GMK-CP38P

Големият майстор ключ
КЛЮЧОВА СИСТЕМА ЗА ХАРТИЯ : KEY CHARTING SYSTEM1.jpg

1. Система с ключови разлики (KD): Всеки катинар е различен, с 2 бутона за заключване. Налични са 20000 бр. Отделни катинара.

2. Система с ключови параметри (KA): Всеки катинар е натиснат по същия начин. 1 ще отвори всички катинари във всяка група.

3. Differ & Master Key System (KDMK): Всеки катинар е различен, снабден с 1 ключа за всяко заключване. Основен ключ ще замени и ще отвори някой от тези катинари.

4. Alike & Master Key System (KAMK): Всеки катинар е натиснат еднакво в една група. Основният клавиш ще замени и ще отваря всички групи с натиснат клавиш.

5. Grand Master Key System (GMC): Всеки катинар е различен в една група. Големият мастър ключ ще замени и отвори всички различни групи KDMK.

РЕГИСТРАЦИЯ НА КЛЮЧОВАТА ЧАСТ:

Важно е всеки служител на даден сайт да има уникален ключ за заключване, за да предотврати дублирането на ключове, за да застраши вашата програма за блокиране. Обещаваме да използваме различни ключове и номерации за всяка поръчка, ако е необходимо. Освен всеки ключ може да се записва в нашата програмна система, така че да можете да пренареждате същия ключ, когато е необходимо.


Опция за цвят:

P.jpg


Опция за формата на катинара на катинара:


2018060210193963122991.jpg

Специално проектирани в съответствие с вашите специални изисквания, нашата lockey 25 мм пластмасови щипка заключване катинар, направени от един от професионалните производители и доставчици на lockout продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли на едро персонализирани lockey 25мм пластмасови щипци за безопасност катинар, направени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна извадка.
Hot Tags: lockey 25мм пластмасови щипци безопасност катинар производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване