sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Нова 10-Lock пластмасова PC безопасност заключване станция с капак LS03

Нова 10-Lock пластмасова PC безопасност заключване станция с капак LS03

Номер на част: L S03 10-Lock Lockout станция a) Изработен от инженерно пластмасов компютър. б) Това е едно парче дизайн, с капак за заключване. Могат да се поставят катинари, скоби, маркери за блокиране и др. C) Има отвор за заключване, който може да се заключи, за да се ограничи достъпът до оторизирани служители. Напълно ...

Описание

Номер на част:   L S03

10-Lock Lockout Station

а) Изработен от инженерно пластмасов компютър.

б) Това е едно парче дизайн, с капак за заключване. Могат да се поставят катинари, скоби , маркери за блокиране   и т.н.

c) Има отвор за заключване, който може да се заключи, за да се ограничи достъпът до оторизирани служители.

Номер на част

описание

LS01

406мм (W) х 315милиметра (H) х 65 мм (D)

LS0 2

558милиметър (W) х 393 мм (H) х 65 мм (D)

LS0 3

558милиметър (W) х 393 мм (H) х 65 мм (D)


Документирайте напълно процеса на заключване

Втората препоръка е да се документира процеса на заключване, както се изисква. По този начин служителите и ръководството могат да обединят разбирането си за процеса на заключване, да го поддържат последователни и да премахнат всякакво объркване по отношение на процеса на заключване. Освен това процесът на заключване на записания файл може да се използва и като съкровище. Вашите ресурси се използват за обучение и обучение на персонала. OHSA изисква записите да се съхраняват в съответствие със стандартите, но процесът на заключване варира от работното място до работното място. Ето защо е важно да се документира работата, за да се гарантира, че процесът на заключване е ефективен.

Процесът на заключване трябва да бъде пълен и подробно да се опише стъпките за изключване на устройството и изолиране на риска, както и как безопасно да се премахне съответното заключване.

За да може процесът на заключване да бъде лесен за служителите, за да се отнасят до него, процесът zhang bei трябва да бъде поставен близо до съответното оборудване. Силно се препоръчва да публикувате снимка на процеса, специфичен за оборудването, а снимката трябва да описва подробно всеки процес. В сравнение с формите и текста, снимките имат уникални предимства, които могат да осигурят по-специфични и интуитивни насоки за служителите.

Всички точки на изолация са ясно обозначени

Всички точки, които трябва да бъдат контролирани или изолирани, трябва да бъдат етикетирани със стандартизирани етикети, ясно и трайно маркирани и етикетите трябва да са видими. В същото време се гарантира, че всички точки на изолация са документирани и следват подходящия процес на заключване, както е описано в член 2.


Специално разработена според вашите специални изисквания, нашата нова 10-брачна пластмасова предпазна станция с капак ls03, направена от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте посрещнати на едро персонализирани нови 10-брава пластмасови бр.
Hot Tags: нови 10 - заключване пластмасови pc безопасност заключване станция с капак ls03 производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, направени в Китай, безплатен

Изпрати запитване