sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Многофункционална индустриална аварийна блокировка

Многофункционална индустриална аварийна блокировка

Част №: ECL01 Многофункционална индустриална електрическа блокировка а) Корпусът на ключалката е изработен от ABS, а металът е от железен хром. б) Може да постигне разнообразие от нестандартни електрически или разпределителни шкафове. в) Може да се фиксира с винтове или 3M двустранна лента. г) Различните форми на брави могат да бъдат проектирани според изискванията на клиента.

Описание

Част №: ECL01

Многофункционална индустриална електрическа блокировка

а) Корпусът на ключалката е изработен от ABS, а металът е от железен хром.

б) Може да постигне разнообразие от нестандартни електрически или разпределителни шкафове.

в) Може да се фиксира с винтове или 3M двустранна лента.

г) Различните форми на брави могат да бъдат проектирани според изискванията на клиента.

Част №

описание

ECL01

Ключ за заключване, превключвател и т.н.

ECL02

Ключове за заключване, ключодържатели на шкафове за разпределение на енергия и т.н.

ECL03

Врата за заключване на шкафа, отвор за електрическа дръжка, шкаф за чекмедже с ниско напрежение и т.н.

ECL04

Дръжка на шкаф за заключване, превключвател и т.н.

ECL05

Ключ за заключване, превключвател на дръжката и т.н.

Мерки за управление на блокирането на машината и разположението

Обективен:

Тази инструкция е формулирана за осигуряване на безопасността на оборудването и персонала и за предотвратяване на злополуки, причинени от неправилно функциониране от експлоатационния персонал и претоварване на оборудването по време на работа.

Описание на съдържанието:

Целият персонал за експлоатация и поддръжка на компанията трябва първо да спазва принципа за безопасност>.

Всички свързани машини и оборудване на компанията са забранени за работа от несвързани оператори.

Операторът на машината и оборудването на компанията трябва да включи захранването, когато е длъжен да гарантира безопасността на производството.

Операторът трябва да изключи захранването и да затвори картата за спиране, когато напуска работната маса, за да гарантира безопасността на производството.

Изключете захранването на оборудването, което трябва да се поддържа, и захранването в електрическата кутия. След като изключите захранването в електрическата кутия, заключете електрическата кутия с заключваща глава, за да гарантирате личната безопасност на персонала по поддръжката по време на поддръжката на оборудването.

Заключващата глава на електрическата кутия трябва да се пази от самия персонал за поддръжка и е забранено да се поверяват на други да я пазят.

Етикет: маркировката „поддръжка“ трябва да бъде окачена на стелажа за оборудване за поддръжка, а маркировката „производство“ трябва да бъде окачена на стелажа за оборудване за поддръжка.

Забележка: ако машината или оборудването не са произведени, моля, изключете захранването на вътрешното и електрическото оборудване за захранване.

Персоналът по поддръжката трябва да използва писалката, за да открие дали има връщане или изтичане на оборудването преди поддръжката, така че да се предотврати случайното освобождаване на тока и да доведе до авария на писалката.

Компанията има съответните оператори на оборудване, които трябва стриктно да следват процеса на експлоатация на безопасност при производството, стриктно да забраняват произволната експлоатация, да премахват ненужните аварии.


Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашата многофункционална индустриална блокировка за спешни случаи, направена от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро многофункционално индустриално блокиране за спешни случаи, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също така предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: многофункционални промишлени аварийни блокиращи производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване