sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Магистър найлон безопасност катинар

Магистър найлон безопасност катинар

38mm пластмасови кратко веригите безопасност катинар Не проводима веригите е направен от найлон, издържат на температура от - 20℃ до + 120℃, гарантирането фрактура на силата и деформацията не е лесно.

Описание

无线端新品海报

Номер на част: P38P

38mm пластмасови кратко веригите безопасност катинар

)Подсилен найлон тялото, издържат на температура от - 20℃ до + 80℃.Стоманена скоба е хром посятата; не проводима веригите е направен от найлон, издържат на температура от -20до 120, гарантирането фрактура на силата и деформацията не е лесно.

б)Ключови подпорни функция: Когато веригите е отворен, ключът не може да бъде премахнат.

c)Лазерен печат и лого гравиране, ако е необходимо.

d)Всички различни цветове на разположение.

 

Част номер

Описание

Окачените материал

Спецификация

КА-P38S

Изнервящ, така

 

Стомана

 

"Ка": всеки катинар е изнервящ същото в една група

"P": стрейт едж пластмасови заключване тяло

"S": стомана веригите

 

Други материали могат да се персонализират:

"СС": неръждаема стомана веригите

"BS": месинг веригите

KD-P38S

Изнервящ се различават

MK-P38S

Изнервящ & така/се различават

ГМК-P38S

Гранд Мастър ключ

КА-P38P

Изнервящ, така

 

Найлон

KD-P38P

Изнервящ се различават

MK-P38P

Изнервящ & така/се различават

ГМК-P38P

Гранд Мастър ключ

Страни в Европа и САЩ имат много време за предпазители имат специфични изисквания, използването на американски OSHA регламенти за 《administration на професионална безопасност и health》hazardous енергия контрол разпоредби, определени: от работодателя трябва да установи процедури за безопасност, според програмата ще правилно затворен за устройства, инсталирани на енергията на изолиране на устройството и машината или оборудването да спре операция и да се предотврати случайно захранването, стартиране или освобождаването на съхранената енергия, по този начин предотвратява навреди на служителите.

0001cp38p7

Какъв вид на ключалки са безопасни?

LOCKEY се съгласява, че най-сигурният ключалки в момента са b ниво ключалки и брави листа. Сравняване с две, от цената, на пазарната цена на супер Б ниво заключване е около 300, заключване на крилото е малко скъпо, малко по-добре до 800 юана; От гледна точка на лекотата на подмяна само е необходимо да се замени заключване ядро за замяна на супер Б заключване, заключване на острието трябва да замени цялата Брава и не всички блиндирани врати могат да бъдат инсталирани. По отношение на безопасност заключване на листа е несъмнено "най-силните". Въпреки това поради своята твърдост, ако жители случайно оставят ключовете си у дома, те са вероятно да получите "разбити lock" и въведете в по-висока цена.

За нас

Lockey безопасност продукти Ко, ООД е професионален производител в Китай, специализирана в производство на всички видове безопасност блокировка продукти за помощ избягване промишлени аварии, които са причинени от неочаквани енергия или стартиране на машини и съоръжения от неконтролираното освобождаване на енергия.

Ние предлагаме всички видове безопасност катинар, клапан блокировка, блокировка закопчалка, електрически блокировка, кабелна блокировка, група блокировка кутия, блокировка комплект и станция.

В допълнение към предоставянето на професионални блокировка продукти, ние също имат за цел да ви даде работещ съвети и предоставяне на bespoke безопасност решение, което е подходящ за вашите индивидуални нужди. Ние предлагаме на големи и малки фирми и ние предлагаме курсове за обучение и повишаване на блокировка заключващи и обезопасителни.


Специално проектирани в съответствие вашите специални изисквания, нашите майстор найлон безопасност катинар, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокировка продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани майстор найлон безопасност катинар, произведени в Китай евтини цена с нашата фабрика, и ние също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: майстор найлон безопасност катинар производители в Китай, доставчици, фабрика, едро, потребителски, евтини, Цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване