sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Комплекти чанти за талия Loto Електрик

Комплекти чанти за талия Loto Електрик

Част №: LG04 Електрическа торбичка за блокиране a) Това е много удобна торбичка, която може да бъде прикрепена към талията. b) Пренасяне на цялото правилно сигурно оборудване за заключване с малък размер.

Описание

Част №: LG0 4

Торбичка за електрическо заключване

а) Това е много удобна торбичка, която може да бъде прикрепена към талията .

b) Пренасяне на цялото правилно сигурно оборудване за заключване с малък размер.

 

Включително:

1. Lockout bag (LB21) 1 компютър;

2. Lockout hasp (SH01) 1 компютър;

3. Lockout Tag (LT0 3 ) 1 компютър;

4. Предпазен катинар (P38S-RED) 2PCS;

5. Breaker lockout (CBL11) 2PCS;

6. Breaker блокиране (TBLO) 1 компютър.

Примери за проверка на Lockout tagout - механична енергия

Затворете клапана;

Изпробвайте и проверете дали има запазено налягане в тръбопроводи, акумулатори и цилиндри, като съхраняван сгъстен въздух, газ, пара, вода, течност и др.

За отвори с механични рискове в областта на оборудването са необходими механична защита от блокиране, одобрени стандартни експлоатационни процедури или валидно разрешително за работа.

Защитата на веригата е средство за контрол на енергията, не означава енергийна изолация!


Примери за валидиране на Lockout татуировка - кинетична енергия

По време на повредата на мотокара трябва да се попълни жълта предупредителна табела и да се постави на видно място на стартовата част, за да предупреди другите да не я използват. След ремонт той се отстранява от определеното лице от жълтата карта. Поставете заключване на волана, за да предотвратите използването на мотокар от други.

Всеки кран има своя собствена изолираща точка

При проверка на коронния кран извършете енергиен контрол в съответствие с правилата за изолиране на короната. Дистанционното управление трябва да се контролира.

Фиксирана кутия за заключване на дистанционното управление е поставена на камиона - дистанционното управление се поставя в заключващата кутия по време на поддръжката - целият персонал за поддръжка го заключва - поддръжката е завършена, а личната ключалка се отстранява, за да възстанови енергията.


Примери - водна енергия, химическа енергия

Затворете клапана с помощта на заключващото устройство, за да постигнете Lockout tagout;

Lockout tagout;

Уверете се, че изолационното устройство, заключващото устройство и плочата за заключване / основен ремонт на оборудването са непокътнати и здрави;

Проверете дали превключвателят не може да бъде сменен.

Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашите комплекти чанти за талията на лото, направени от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме ви да продавате на едро персонализирани комплекти торбички за талии на лото, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: лото електрически комплекти чанти талия производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване