sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Устройство Loto за сачмен клапан

Устройство Loto за сачмен клапан

Част №: UBVL21 Регулируемо заключване на предпазния кран a) Изработено от компютър, PU и PVC. b) Лесен за носене и работа, използвайте колана, за да фиксирате блокиращата чанта. в) Фино шивачество, гладка повърхност, отлична изработка г) Подхожда практически на всички видове тръби, включително изолирани, PVC и метал д) Повечето катинари с 4 броя могат да се заключат едновременно. Подходящо за множество хора или работни групи. f) Универсално прилепващо ефективно заключва всички клапани от 3 / 8in (10mm) до 4in (102mm)

Описание

Част №: UBVL21

Регулируема блокировка на SafetyBallValve

а) Изработен от компютър, PU и PVC.

b) Лесен за носене и работа, използвайте колана, за да фиксирате блокиращата чанта.

в) Фино шивачество, гладка повърхност, отлична изработка

г) Побира практически всички видове тръби, включително изолация, PVC и метал

д) Повечето катинари 4pcs могат да се заключват едновременно. Подходящо за множество хора или работни групи.

f) Универсално прилепващо ефективно заключва всички клапани от 3 / 8in (10mm) до 4in (102mm)

Част №

описание

UBVL21

диаметър на клапата за заключване: < 30 мм

Случай 1

Около 19:40 часа на 4 юни работник в строителен проект в Шенжен е бил подложен на ток по време на процеса на окабеляване с отвертка и е потвърден мъртъв на 120 на място.

Причина за произшествието: Предварителният анализ е, че захранването не е било изключено преди операцията на окабеляването. По време на операцията операторът докосва металната част на работния инструмент. Металният инструмент докосна живия проводник и токът потече през тялото и доведе до земята, образувайки електрическа ударна верига и причинявайки аварията.

Случай 2

Около 10:25 ч. На 1 юли ремонтник в научен и технологичен парк в Шенжен се занимаваше с повреда в електрическата верига. Когато веригата на вентилатора за отработените газове на тавана е била прегледана и ремонтирана, тя е била токова.

Причината за инцидента: предварителен анализ на сервиза без проверка и одобрение на заредена работа, операции по окачване на веригата на вентилатора в тавана, ръчно докосване до телта или метални части са инструменти за подстригване, тялото на тавана на кила, ток се извежда на ръка от и от други части на тялото си, се стигне до електрически удар.

И двата инцидента биха могли да бъдат избегнати, ако операторът не работеше с електричество на ток и ако в веригата е инсталиран ключ за защита от теч.

Несигурно човешко поведение

1. Работа без квалификация. При работа на електрическото оборудване и електрическата система за експлоатация, поддръжка, монтаж, основен ремонт, трансформация, изграждане, отстраняване на грешки и други операции, операторите трябва да имат квалифициран електротехник сертификат за работа.

2. Незаконна работа на живо. Операторите работят в електрическо оборудване и електрически системи без или частично без прекъсване на тока.

Небезопасно състояние на нещата

1. Линията е снабдена с опасно напрежение. Линията, докосната по време на работа, има опасно напрежение, след като човешкото тяло докосне линията с опасно напрежение, е много лесно да се случи електрически удар.

2. Отказ на оборудването. Когато оборудването, което трябва да бъде ремонтирано, има повреда на превключвателя за защита на земята и повреда, операторът може да работи на живо без да предприема мерки за безопасност, което може да причини аварии.

Екологична несигурност

Горещо е' е горещо. Поради горещото време човешкото тяло се поти много, а контактната устойчивост на работниците намалява, след като потта е мокра. След възникване на токов удар, токът през човешкото тяло се увеличава в сравнение с този в суха среда, което затруднява хората да се отърват от зареденото тяло, като по този начин причинява смърт от токов удар по-лесно.

Дефекти в управлението

1. Предприятието не е формулирало правилата за безопасна експлоатация за електротехници или съдържанието на правилата за безопасна експлоатация за електротехници не е надеждно.

2. Предприятието не осигурява достатъчно образование и обучение за безопасност за операторите, което води до липсата на съответните знания за безопасност на работното място.

3. Липса на персонал за управление на безопасността, който да инспектира мястото на експлоатация и да не успее своевременно да спре незаконната и рискована експлоатация.

Специално проектирано според вашите специални изисквания, нашето лото устройство за сферичен клапан, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро персонализирано лото устройство за сферичен клапан, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също така предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: лото устройство за производители на сферични вентили Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване