sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Ламиниран стоманен предпазен катинар с различен ключ

Ламиниран стоманен предпазен катинар с различен ключ

Ламиниран защитен катинар а) Изработен от закалена стомана с по-издръжлив месингов цилиндър, против рязане и трион. б) С пластмасов капак в долната част, обикновено в син цвят. Налични са и други цветове. в) Ключове различно, Ключови подобни, налична система за магистрално управление. г) Налична е и друга ширина на бравата и дължина на закопчалката.

Описание

Част №:   LP01, LP02, LP05

Ламинирана безопасност P adlock

а) Изработена от закалена стомана с по-издръжлив месингов цилиндър, против рязане и против трион.

б) С пластмасов капак в долната част, обикновено в син цвят. Налични са и други цветове.

в) Ключове различно, Ключови подобни, налична система за магистрално управление.

г) Налична е и друга ширина на бравата и дължина на закопчалката.

 

Част №

описание

A (mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

LP01

КА, КД, МК

23

6

35

40

LP02

38

6

35

40

LP05

6 3

6

35

40

Инструкция за експлоатация на прекъсване на техническото обслужване на оборудването в инсталацията за миене на въглища

1. Обхват на приложение на настоящата инструкция: ежедневна поддръжка, редовна поддръжка, основен ремонт, авариен ремонт и аварийно спасяване на оборудване в инсталация за миене на въглища.

2. Поддръжката на оборудването трябва да прилага системата за спиране на захранването (не е разрешен контакт по телефона). Когато персоналът по поддръжката влезе в машината, трябва да има специално лице, което да следи машината, а устройството за прекъсване на захранването трябва да бъде заключено, а ключът трябва да бъде взет от персонала, който влиза в машината.

3. Персоналът за монтаж и поддръжка на оборудването трябва стриктно да спазва правилата за експлоатация на безопасността на всеки вид работа; Цехът потвърждава лицето, което отговаря за поддръжката на оборудването, а електротехникът спира преноса на енергия. Лицето, което отговаря за поддръжката, попълва "списъка с контакти за изключване и предаване на електрозахранването", а електротехникът издава и събира лиценза за изключване на захранването. Зала за разпределение на електроенергия, инспекция за поддръжка на електроразпределителната точка и поддръжка на разпределението, работа на превключване, прекъсване на обратната страна и т.н., но също така трябва да се справят с първия или втория вид билет за експлоатация.

4. Процес на включване в спирането на захранването:

4.1 лицето за поддръжка трябва да отиде в помещението за разпределение на електрозахранването, за да вземе и попълни картата за прекъсване на захранването, и да попълни списъка с контакти за прекъсване на електрозахранването.

4.2 преди поддръжката отговорното лице по поддръжката изпраща бутона за аварийно спиране на мястото за окачване на първата табела за спиране на захранването до диспечерската лаборатория (подписана от дежурния диспечер), втората табела за отказ на захранване до диспечерската лаборатория (подписана от дежурен диспечер), третата табела за прекъсване на захранването и списъка с контакти на спиране на захранването и предаване на мощност, подписан от всяко устройство на електротехника за спиране на захранването и работа на предаване на мощност. Ако участват други звена, се изисква четвърти знак за затъмняване и подписване от дежурния служител.

4.3 операция по прекъсване на захранването: електротехникът, работещ с прекъсване на захранването, съхранява "списъка с контакти на прекъсване и предаване на захранване" в помещението за разпределение на електроенергия и разпределителната точка на файл и запис. Електрикът на оператора за прекъсване на захранването трябва да окачи третата табела за прекъсване на захранването (подписана от отговорното лице по поддръжката, дежурния диспечер, електротехникът на оператора за прекъсване на захранването и дежурния директор на други звена) на дръжката на превключвателя за изключване на тока. След това изключете захранването и издърпайте чекмеджето.

4.4 операция по предаване на мощност: ръководителят на техническото обслужване събира първата и втората табели за отказ на електрозахранването и ги изпраща в помещението за разпределение на електроенергия. Електрикът на оператора за прекъсване на захранването попълва записа за предаване на мощност. След това вземете третия блок на затъмнението, възстановете захранването.

4.5 изключване на захранването обединение тънко, съхранение на три CARDS отказ на захранване

4.6 край на изключване.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашият защитен катинар от ламинирана стомана с различни ключове, направен от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализиран катинар от ламинирана стомана с ключове различни произведени в Китай на евтини цени с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: ламинирана стомана предпазен катинар ключови различни производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване