sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключете плътния прекъсвач

Заключете плътния прекъсвач

Номер на част: CBL31-S-RED CBL31-S-BLK Блокировка на плътно прекъсвача за захващане а) Материал: Алуминиева сплав за леене под налягане&Nylon PA&метален спрей. б) Поставете широки или високи превключватели на прекъсвача, които обикновено се намират на прекъсвачи с високо напрежение / висок ток. c) Регулирайте към прекъсвача с просто завъртане на палеца и след това затворете затягането d) дръжка и заключващ капак, за да предотвратите разхлабване на скобата

Описание

Част №: CBL31-S-RED CBL31-S-BLK

Заключване на тесен прекъсвач

а) Материал: усилвател&от алуминиево леене под налягане; Усилвател найлон PA GG; метален спрей.

б) Поставете широки или високи превключватели на прекъсвача, които обикновено се намират на прекъсвачи с високо напрежение / висок ток.

в) Регулирайте до прекъсвач с просто завъртане на палеца и след това затворете затягането

г) дръжка и заключващ капак, за да се предотврати разхлабването на скобата.

Част No.

Описание

CBL31-S-ЧЕРВЕН

Максимално затягане 16 мм

CBL31-S-BLK

Максимално затягане 16 мм

Какво е електрическа изолация?

Така наречената електрическа изолация е електрическата изолация на захранването и електрическата верига, тоест веригата на електрическия клон е изолирана от цялата електрическа система, което я прави изолирана, независима незаземена система за безопасност, за да се предотврати появата на опасност от непряк токов удар в случай на открита електрификация на повреда на проводника. За да се осъществи електрическа изолация, трябва да бъдат изпълнени следните условия:

(1) от всяка разклонителна верига, използваща изолиращ трансформатор, този тест за издържане на напрежение на трансформатора, по-висок от обикновения трансформатор, трябва да отговаря на изискванията за електрически продукти Ⅱ (двойна изолация или подсилена изолация), също може да се използва с изолация на изолация на трансформаторната намотка изпълнението е равно.

Така наречената електрическа изолация означава, че няма пряка електрическа връзка между двете вериги. Тоест, двете вериги са изолирани една от друга. Също така е необходимо да се гарантира, че двете вериги поддържат връзката на предаване на енергия.

Веригите, свързани към първата и втората страна на общ трансформатор с двойна намотка, са изолирани една от друга. Следователно може да се каже, че веригата, свързана от една или две страни на трансформатора с двойна намотка, е в състояние на електрическа изолация. Принципът на изолация е принципът на работа на трансформатора и принципът на използване на закона за електромагнитната индукция. Когато трансформаторът работи, след като първичната намотка се захранва с променлив ток, в сърцевината му ще се генерира променлив поток, а променливият поток ще индуцира електромоторната сила в първичната и вторичната намотка. Вторичната намотка може да осигури променливо напрежение на вторичната верига след индукция на електродвижеща сила, когато вторичната намотка с товар след текущия поток ще окаже влияние върху потока на магнитната верига, така че да предизвика промяна на тока на първичната намотка. Въпреки че няма пряка електрическа връзка между първичната и вторичната намотки на трансформатора, електрическата енергия от първичната намотка може да бъде прехвърлена към вторичната намотка чрез промяната на потока в неговата магнитна верига. Това е принципът на работа на трансформатора и също така принципът на електрическата изолация между вторичните намотки.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашият захват с плътно прекъсвач, направен от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да поръчате на едро персонализирано заключване на прекъсвача с плътно захващане, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: захващане на стегнатия прекъсвач, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, едро, цена

Изпрати запитване