Икономична сигурност на проводниците Заключване на кабелите във формата на риба

Икономична сигурност на проводниците Заключване на кабелите във формата на риба
Информация за продукта

Номер на част:   CB04

Икономично блокиране на кабела с форма на риба

a) Заключващо тяло: изработено от ABS, със стоманен кабел с пластмасово покритие.

b) Приема до 6 катинара за многократно блокиране .

c) Дължината и цветът на кабела могат да бъдат персонализирани.

d) Включва етикети за безопасност с висока видимост, повторна употреба и запис . Дължината на етикетите може да бъде персонализирана.

 

Номер на част

описание

CB04

Диаметър на кабела 3.8mm, дължина 2 m

 


Енергийна изолация при операции по поддръжка

В поддръжката на различни видове оборудване, защото може да има случайно освобождаване на електрическа енергия, енергия под налягане, механична енергия, потенциална енергия и друга енергия, необходимостта да се възприеме надежден начин за изолиране на тези енергии. В противен случай, в процеса на работа, случайното изпускане на тези енергии може да причини нараняване. В този период можем да причиним щети поради случайното освобождаване на тези енергии. В този брой ще представим ключовите точки на безопасното функциониране на енергийната изолация при експлоатация на поддръжката.

Случай на злополука 1

Джан, работник на група за разпространение на пясък в цех за леене на фабрика, често отива на работа рано сутрин, за да поправи вътрешното отделение на машината за смесване на пясък, за да осигури нормална работа по време на работното време. Някой ден zhang mou идва в работилницата, както обикновено отвори вратата на смесена машинна зала за пясък, но без изолиращ превключвател за захранване, също не виси "някой работи да забрани да затвори" предупредителния знак, влез в машината в основен ремонт. Страхуваше се, че отварянето на вратата ще повлияе на ходенето на другите, така че той умишлено пое вратата, за да остави само 150 мм пролука. Около 7:50, след като работникът от пясъка отишъл на работа, той видял другите да ходят и умишлено взели вратата на кабината, за да оставят само 150 мм пролука.

Кабинната врата е отворена, мисля, че другите не работят строго, ще бъде на вратата на кабината, гладкото начало на смесване на пясък машина, валяк бързо въртене, ще работят вътре zhang нараняване на главата, накрая поради сериозни наранявания, спасяване на неефективна смърт.


Специално проектирани в съответствие с вашите специални изисквания, нашата икономична тел сигурност риба форма на заключване на кабела, направени от един от професионалните производители и доставчици на продукти за заключване в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли на едро персонализирани икономически тел сигурност риба форма на заключване на кабел, направени в Китай на ниска цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна проба.
Запитване