sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Персонализирано блокиране на клапаните

Персонализирано блокиране на клапаните

Част №: SBL03-2 Индивидуално блокиране на клапаните a) Изработена от прозрачен компютър. b) Веднъж заключена, предотвратете завъртането на клапана. в) Основата позволява използване с два полукръга за настаняване на клапан. г) Поставя клапа с диаметър до 55 мм и височина 43 мм. д) Поставя клапа с диаметър 32 мм-46 мм.

Описание

Част №:   SBL03 -2

Персонализирано блокиране на клапаните

а) Изработен от прозрачен компютър.

б) Заключена, предотвратявайте завъртането на клапана.

° С)   Основата позволява използване с два полукръга за настаняване на клапан.

г) Вентилиращ клапан с диаметър до 55 мм и височина 43 мм.

д) F клапанът му с диаметър 32 mm-46 mm.

 

Част №

описание

SBL03-2

Диаметър на оле: 32 мм, 46 мм

1

Калъф LOTO

Изявление за инцидента: 17-годишен студент в Канада се зае с лятна работа, управлявайки конвейер, за да отнесе дъски за отпадъци от хартия до балаер за опаковане. Конвейерната лента се заби в задръстване по време на работа. Той се качи на опаковъчната машина, за да извади кутията, която се беше залепила. Тогава конвейерната лента изведнъж отново започна да работи. За съжаление младежът беше завлечен и изгуби краката си.

Анализ: при извършване на поддръжката машината не е била затворена и заключена.

Противодействия: политики и обучение - разработвайте и прилагайте LOTO, като работници, които не поддържат поддръжка, не извършват дейности по поддръжката.

Натиснете LOTO, 1. Затворете машината, 2. Изключете захранването, 3. Заключете преди поддръжка.


Lockout VS Tagout

Разликата между Lockout и Tagout:

(само в списъка не се прилага заключването, в конкретен случай обратно, за да се нарушат задължителните национални стандарти, работодателят, служителите трябва да носят правна отговорност!)

Общо нещо:

И двете са мерки за сигурност, използвани във временен престой, като поддръжка, почистване и др. Само оторизирани лица могат да изпълняват и двете

Разлика: знакът Tagout е лесно да бъде повреден в естествената сила, излезте от Tagout е лесно да се премахне списъка не може да предотврати грешно действие, изброяването е само предупредителна мярка, не може да направи самото съоръжение в безопасно състояние ,


Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашето персонализирано заключване на клапани, направено от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализирано заключване на клапани, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: производители по поръчка за заключване на клапани Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване