По поръчка стоманен кабел диаметър 3,8 мм.

По поръчка стоманен кабел диаметър 3,8 мм.
Информация за продукта

Част №: CB0 5 -C1M

Регулируем стоманен кабел

а) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с изолационен пластмасов кабел от стомана .

b) Дължината и цвета на кабела могат да бъдат персонализирани.

в) Идеален за заключване на панели с няколко прекъсвачи и заключване на клапана отстрани.

 

Част №

описание

CB0 5 -С1М

Диаметър на кабела 3.8mm, дължина 1 m

CB0 5 -C2M

Диаметър на кабела 3.8мм, дължина 2м

CB0 5 -C3M

Диаметър на кабела 3.8мм, дължина 3м

CB05_02.jpg

Управление на изключения


За да гарантират безопасността на операциите, операторите могат да поискат допълнителни изолации, заключващи мерки. Ако операторът се съмнява в ефективността на изолацията и заключването, той може да поиска отново всички точки на изолация да бъдат тествани.


При специални обстоятелства, ако клапанът или захранващият превключвател със специални размери не могат да бъдат заключени, след потвърждаване и писмено одобрение може да се окачи само предупредителният знак без блокиране, но други помощни средства трябва да се използват, за да се отговори на изискванията за заключване.


Изборът на заключващи съоръжения трябва не само да отговаря на заключващите изисквания, но и да отговаря на изискванията за безопасност на мястото на експлоатация.


наказание


Преди операцията по инспекция и поддръжка лицето, което отговаря за проекта за експлоатация, не е организирало териториалния персонал и целия персонал за проверка и поддръжка за извършване на идентификация на риска на проекта за експлоатация, или идентификацията на риска преминава през формата или преминава през процесът и не е изготвил план за енергийна изолация и е съвместно потвърден от териториалния персонал и оперативния персонал, той е незаконно командване, незабавно освободен и уведомен.


Ако персоналът за проверка и поддръжка не участва в идентифицирането на риска и знае рисковете за безопасността и мерките за превантивен контрол на проекта, операцията е незаконна. Всеки има право да спре незаконната операция. Ръководителят на проекта незабавно коригира незаконното поведение, критикува и обучава отговорното лице и записва незаконния факт в записа.


Отказ от използване на лични брави, прилагане на разпоредби за заключване, тоест за неспазване на условията на работа на работодателя, според сериозността на обстоятелствата, в съответствие с нарушението на правилата и разпоредбите на наказанието наказание.


Ако персоналът на блока, в който се намира оборудването за поддръжка, откаже да участва в идентификация на риска и потвърждаване на схемата за изолиране на енергията, се счита, че не е спазил режима на работа и се наказва поради нарушаване на правилата и правилата на единица според тежестта на случая.


Запитване