sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Купете алуминиев катинар за заключване

Купете алуминиев катинар за заключване

Част №: ALP76 76 мм алуминиев предпазен катинар а) Алуминиев корпус и закалена хромирана стоманена скоба с тройно покритие. б) Когато отключвате катинара, скобата ще се появи автоматично. в) Дължина на скобата: 25 мм, 38 мм, 76 мм. г) Нормален цвят: ЧЕРВЕН, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV. д) Други дължини на оковите могат да бъдат персонализирани.

Описание


Част №: ALP76

76 мм Алуминиев катинар

а) Алуминиев корпус и закалена хромирана стоманена скоба с тройно покритие.

б) Когато отключвате катинара, ключалката ще се появи автоматично.

в) Дължина на скобата: 25 мм, 38 мм, 76 мм.

г) Нормален цвят: ЧЕРВЕН, YLW, BLU, ORG, GRN, PRP, BLK, SLV.

д) Други дължини на оковите могат да бъдат персонализирани.


Част No.

Спецификация

Описание

ALP25

Вътрешна скоба: 25 мм; диаметър: 6 мм

KA, KD, MK, GMK

ALP38

Вътрешна скоба: 38 мм; диаметър: 6 мм

ALP76

Вътрешна скоба: 76 мм; диаметър: 6 мм


Предимство

ПРОФЕСИОНАЛНИ

Lockey Safety Products Co., Ltd е професионален производител в Китай, специализиран в производството на всякакви продукти за блокиране на безопасността, за да се избегнат производствени аварии, които са причинени от неочаквано активиране или пускане на машини и съоръжения от неконтролирано освобождаване на енергия.
Ние предлагаме всички видове предпазен катинар, заключване на клапана, заключване на затваряне, електрическо заключване, заключване на кабела, групова заключваща кутия, комплект за заключване и станция.

ЕКИП

Сега Lockey има повече от 60 служители и обхваща обща площ от 2000 кв. М. Всеки служител дърпа тежестта си, за да изгради просперираща компания. Също така разполагаме с екип за научноизследователска и развойна дейност, за да представим различни видове продукти и решения за блокиране на безопасността, за да отговорим на нашите отдадени клиенти' изисквания. Всяка година участваме в много професионални търговски изложения, като A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec.

ODM&усилвател; OEM

От самото си създаване разполагаме със собствени фабрики, първокласно обслужване, цялостно оборудване и технологии, Lockey настоява за иновации в технологията, продуктите и управлението. На нашата услуга може да се вярва напълно, Ние произвеждаме подходящите за нуждите на клиентите' персонализирани продукти според клиентите' персонализирани продукти според клиентите' изисквания. Ние също така предоставяме OEM услуги, ние сме много готови да приемем всички поръчки, които да бъдат персонализирани.

ОБСЛУЖВАНЕ

Нашата компания поддържа търговско осигуряване - безплатна услуга, която защитава вашите поръчки от плащане до доставка. Ограничение за осигуряване на търговия с локе: 95 000 щатски долара
Изберете предпочитаната от вас опция за безопасно онлайн плащане от e-Checking, кредитна карта и T / T. компания поддържа гаранция за търговия - безплатна услуга, която защитава вашите поръчки от плащане до доставка. Ограничение за осигуряване на търговия с локе: 95 000 щатски долара
Изберете предпочитаната от вас опция за безопасно онлайн плащане от e-Checking, кредитна карта и T / T.

Фабрично шоу

Lockey Safety Products Co., Ltd е професионален производител в Китай, специализиран в производството на всякакви продукти за блокиране на безопасността, за да се избегнат производствени аварии, които са причинени от неочаквано активиране или пускане на машини и съоръжения от неконтролирано освобождаване на енергия. Ние предлагаме всички видове предпазен катинар, заключване на клапана, заключване на затваряне, електрическо заключване, заключване на кабела, групова заключваща кутия, комплект за заключване и станция. В допълнение към предлагането на професионални продукти за блокиране, ние също така се стремим да ви предоставим работещи съвети и да предложим специално решение за безопасност, което отговаря на вашите индивидуални нужди. Ние предлагаме както за големия, така и за малкия бизнес и предлагаме курсове за обучение и осведоменост по Lockout Tagout.

КВАЛИФИКАЦИОННО СЕРТИФИКАТ

201812271427278040573_03

ИЗЛОЖБА

Професионален производител на Lockout& Tagout

Всяка година участваме в много търговски изложения, като A + A в Германия, Intersec в Дубай, Safety in Action Сидни и Suntec Сингапур и др. Добре дошли да ни посетите, ако' също сте там.


Подробности за опаковката:
Ние имаме редовни опаковки и можем да направим както поискате.
Методи за доставка:
По въздух или по море (FOB пристанища: Шанхай / Нингбо), чрез Express (EMS, FEDEX, UPS, TNT, DHL)
Условия за плащане:
обикновено T / T, Paypal, Western union и Alibaba търговско осигуряване и др.

Industrial Electrical Miniature Breaker Mcb Lockout,Lock out Tag out Devices for Breakers,Lockout Circuit Breaker Universal

1.В: Мога ли да поставя собствено лого върху продуктите?
О: Разбира се, вашето лого може да бъде поставено върху всяко тяло на ключалката, било чрез лазер, било чрез форми

2.Въпрос: Мога ли да поставя собствен дизайн на етикет върху продуктите?
О: Разбира се, можете да ни изпратите своя дизайн, ние' ще следваме вашия дизайн.

3.Въпрос: Мога ли да взема няколко мостри преди официална поръчка?
О: Да, можем да ви изпратим няколко безплатни мостри за вашия тест преди вашата поръчка.

4.В: Колко време е времето за изпълнение?
О: Обикновено поддържаме запаси за повечето продукти, времето за изпълнение е 1-5 дни веднага след освобождаването на плащането. За персонализирани продукти това отнема повече време.

5.В: Какво ще кажете за следпродажбената услуга? Какви са' условията на гаранцията?
О: Ние предлагаме 12 месеца за всеки продукт, който сме продали. Ако срещнете някакви проблеми след продажбата, моля, свържете се с нас свободно, ние' ще помогнем за решаването на проблемите в рамките на 24 часа.

6.Въпрос: Вие сте производител или просто дилър?
О: Ние' ние сме производител, ние произвеждаме всички продукти сами. Добре дошли да посетите нашия завод по всяко време.

7. В: Какви са' условията за плащане? Мога ли да платя, след като вземете продуктите?

О: Обикновено приемаме TT и Western Union. L / C също се приема, ако количеството на поръчката е голямо. За стари клиенти ние' ще гарантираме месечно плащане след добро сътрудничество.

8.В: Не можах' не мога да намеря продуктите, които искам във вашия каталог, можете ли да го разработите за мен?
О: Да, имаме изследователски&усилвател; отдел за развитие, ние' сме готови да развием всичко, което ви е необходимо в индустриите за блокиране на безопасността.

9.В: Имате ли офис в други държави?
О: Понастоящем нямаме' нямаме, но' обсъждаме с някои добри клиенти. Ако желаете да бъдете наш агент във всяка държава, моля, свържете се с нас свободно.

Видове и методи за енергийна изолация

Основните видове енергийна изолация в химическото производство включват технологична изолация, механична изолация, електрическа изолация и изолация от радиоактивен източник. Изолацията на процеса се отнася до ефективен контрол на изолацията на целевата система чрез прилагане на метода за отваряне и затваряне на клапана на тръбопровода и комбиниране с Loto-Lockout-Tagout (в специални случаи методът на затваряне на източника на въздух за пневматичния контролен клапан може да се използва за изолация); Механичната изолация е най-задълбоченият и безопасен метод на изолация, методът е премахнал линия (в процес на тръбопроводни слепи плочи с отвори или сляп фланец), въртене на осем слепи фланеца или директно във фланцовия съединителен сляп фланец, такава изолация трябва да се извърши от персонала по поддръжката и се уверете, че ръката на клапана на тръбопровода на процеса е затворена, изброена заключена; Електрическата изолация се отнася до изключване и разделяне на източника на електрическа енергия от електрическото оборудване. Изолацията на източника се отнася до изключване или изключване на свързани радиоактивни източници. За едновременна изолация на процес, електрическа и др., Механичната изолация трябва да се извърши след завършване на процеса, електрическа изолация и т.н., преди механичната изолация, съответното разрешение за работа се обработва в съответствие с процеса на разрешение за работа.

Според нивото на риска, определено от JSA-Job Safety Analysis и според физико-химичните свойства, състоянието на средата, условията на процеса и диаметъра на тръбата на работната среда, основните методи за изолиране на процеса са, както следва: изолиране на единичен вентил, единичен клапан изолация и слепа плоча, двойна изолация на клапана и празна плоча и двойна изолация на клапана и празна плоча.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашият алуминиев катинар за заключване, направен от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Добре дошли сте да поръчате на едро персонализиран катинар за алуминиево заключване, произведен в Китай на ниска цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: купуват алуминиеви заключващи катинари производители Китай, доставчици, фабрика, едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване