sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Ключалки за заключване на пеперуда

Ключалки за заключване на пеперуда

Част №: BVL01 Заключване на клапана на пеперудата a) Изработено от ABS. б) Добро химическо свойство, устойчиво на петролни петна и корозия на химически продукти. в) Може да се покрива и завърта свободно около клапаните на колелата и да се регулира така, че да пасва на всички обхвати на дръжките на клапаните.

Описание

Част №: BVL01

Заключване на пеперуда

а) Изработена от ABS.

б) Добро химическо свойство, устойчиво на петролни петна и корозия на химически продукти.

в) Може да се покрива и завърта свободно около клапаните на колелата и да се регулира така, че да пасва на всички обхвати на дръжките на клапаните.

 

Част №

описание

BVL01

Подходящ за дръжка на клапана от 8 мм до 45 мм

Утвърждаване на блокировката

Защо регулирането на валидирането на Lockout tagout?

1. Много хора от групата са умрели поради неконтролирана енергия по време на работа в машината или процеса

2. Работата на захранвани устройства е високорискова дейност и един от водещите източници на смърт и тежки злополуки

3. Всеки трябва да разбира общата терминология и основните принципи за контрол на опасната енергия


Преглед на фатален инцидент

Време за злополука - 30 юли 2019 г.

Местоположение на произшествието - фабрика

1. Двама души от контрагента загинаха при ремонта на циментовата мелница. Операторите ще бъдат не. 3 и не. 4 циментова мелница след затварянето на ключалката, за да се подготвят за редовни работи по поддръжката. В 2:30, старт не. 4 цимент за тестване. Двама от тях бяха в не. 4 циментова мелница.

Аварията показа, че централата е взела преки пътища при прилагането на процедури за енергийна изолация. Също така програмата е на хартия, всъщност не е заключена, за да предотврати възстановяването на захранването.


Дата на злополука - 13 януари 2019 г.

Местоположение на произшествието - фабрика

2. Служителят на договарящата страна извърши операцията по почистване, когато лентовият конвейер беше в експлоатация. Той беше зашит между края на валяка и опората и умря на място поради системна фрактура и вътрешно кървене.


Дата на произшествието - 18 октомври, xx

Местоположение - фабрика

3. Изпълнителят беше хванат в колана, докато наблюдаваше ситуацията на хранене в близост до колана за захранване с въглища, лицето и тялото му докосваха външния капак, а ръката му беше притисната от ролката.

Основни причини за произшествието:

Процедурите за блокиране и валидиране не се спазват

Дефектът на дизайна причинява контакт с колана на човека (недостатъчна защита от изолация)

Действията за избягване на смущения без оглед на личната безопасност бяха насърчавани (принудени при) и жертвата беше твърде близо до колана.


Специално проектирани в съответствие с вашите специални изисквания, нашите заключващи брави за пеперудни клапани, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро персонализирани брави за заключване на клапани, изработени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: производители за заключване на пеперудна клапа, Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване