sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Регулируем стоманен кабел 3,8 мм Диа.

Регулируем стоманен кабел 3,8 мм Диа.

Част №: CB03-C1M CB04-C1M Регулируем стоманен кабел a) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с изолационен пластмасов стоманен кабел. b) Дължината и цвета на кабела могат да бъдат персонализирани. в) Идеален за заключване на панели с няколко прекъсвачи и заключване на клапана отстрани.

Описание

Част №: CB03-C1M   CB04-C1M

Регулируем стоманен кабел

а) Кабел: здрав, гъвкав многожилен стоманен кабел, с изолационен пластмасов кабел от стомана .

b) Дължината и цвета на кабела могат да бъдат персонализирани.

в) Идеален за заключване на панели с няколко прекъсвачи и заключване на клапана отстрани.

 

Част №

Описание на криптиране

CB03 / 4-C1M

Диаметър на кабела 3.8mm, дължина 1 m

CB03 / 4-C2M

Диаметър на кабела 3.8мм, дължина 2м

CB03 / 4-C3M

Диаметър на кабела 3.8мм, дължина 3м

CB04-CB03-2.jpg

Изолиращо устройство LOTO

Количеството енергия, което може да се запази след изолирането на устройството. Например енергия, съдържаща се в пружина, маховик, течност или газ под налягане, кондензатор или тегло.

Изолиращо устройство

Механично устройство, което предотвратява прехвърлянето или отделянето на опасна енергия и материали. Такива като: ключ за изключване на веригата, превключвател за захранване или безопасност, клапан за тръбопровода, затваряща плоча, механичен блок, енергийна изолация подобно устройство.

Test / тест

Проверете ефективността на изолацията на системата или оборудването (напр. Проверете дали блокираните или други пречки за изолацията са отстранени).

Задължения и отговорности

Отделът за оборудване на компанията отговаря за съставянето и поддържането на този код, управлението и оценката на Lockout tagout, а отделът за качество, безопасност и опазване на околната среда осигурява надзор, консултации и подкрепа за прилагането на този код.

Всяко звено е отговорно за управлението и прилагането на процедурите за локализиране на локацията в рамките на своята дейност и осигурява осигуряване на ресурси.


Hot Tags: Регулируем стоманен кабел 3,8 мм Диа.

Изпрати запитване