sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Регулируем кабел от неръждаема стомана 3.2 мм

Регулируем кабел от неръждаема стомана 3.2 мм

Част №: PCD3.2-C175 Регулируем кабел от неръждаема стомана a) Кабелният кабел е изработен от неръждаема стомана, което гарантира здравината и не може да се деформира лесно. b) Друга дължина на кабела може да бъде персонализирана. в) Подходящ за катинари за заключване на кабели с няколко прекъсвачи.

Описание

Част №: PCD3.2-C175

Регулируем неръждаем S Teel кабел

а) Скобата на кабела е изработена от неръждаема стомана, гарантираща здравината и не може да се деформира лесно.

b) Друга дължина на кабела може да бъде персонализирана.

в) Подходящ за катинари за заключване на кабели с няколко прекъсвачи.

 

Част №

описание

PCD3.2-С175

Диаметър на кабела 3.2 mm, дължина 175m m

PCD3.2-C250

Диаметър на кабела 3.2 mm, дължина 2 50m m

PCD3.2-C300

Диаметър на кабела 3,2 мм, дължина 3 00   м м

Може ли да се избегне близо 100% инциденти при проверка и поддръжка? да

Данните от статистиката на Бюрото по труда в САЩ показват, че 80 процента от нараняванията при ремонт на оборудването са причинени от неуспех при спиране на устройството, 10 процента от някой друг, който стартира устройството, 5 процента от неуспех да контролират потенциалната енергия, а останалите 5 процента са предимно причинено от изключване на източника на енергия, без да се потвърждава дали спирането в действителност е ефективно.

Казус:

16 февруари 2005 г., в рафинерия работилница за втечнен газ 1500 тона / годишно сяра устройство за извличане на сера изгори дим, аварийно спиране. Около 18:20 ч. На 19 февруари работник-мигрант от строителния блок влезе в пещта и отстрани подпорната стена в средата на пещта, водеща към посоката e-101 на първичния кондензатор. След това техникът в сервиза си сложи комбинезон, осветителна факла и филтърна (антиводородна сулфидна) газова маска и влезе в пещта за проверка. Около 5 минути по-късно мониторът не намери движение в пещта, веднага влезе в пещта, за да спаси техника, се втурна към болницата, но не успя да се спаси, умря.

Пряката причина за произшествието: тъй като двустепенният смесителен клапан, свързан с входящия тръбопровод на двустепенния преобразуващ реактор, е в полуотворено състояние, азотът се излива в горната част на генератора на сяра от входа на двата -реактивен преобразуващ реактор през двустепенния смесителен клапан и умира от азотен задушаване, когато съответната страна влезе в пещта за дълбока проверка.

Косвени причини за произшествието: сервизът не е определил специално лице, което да отговаря за запушването на сляпото платно, не е установило регистрационна форма на сляпо табло и не е блокирало вторичния смесителен вентил, свързващ върха на пещта, произвеждащ сяра, с входящия тръбопровод на реактора за вторична конверсия. Тази скрита беда не беше открита при последващите тестове и проверки. Това е основна причина за произшествието.

Следователно, в известен смисъл, добрият ЛОТО може да избегне близо 100% инциденти от проверки и поддръжка.

Hot Tags: Регулируем кабел от неръждаема стомана 3.2 мм

Изпрати запитване