sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Доставчик на защитни катинари от стоманена шайба 38 мм

Доставчик на защитни катинари от стоманена шайба 38 мм

Част №: P38S 38 мм къса стоманена предпазна ключалка Запазваща функция: Когато шайбата е отворена, ключът не може да бъде изваден. При нужда се предлага лазерно печатане и гравиране на лого. Всички различни цветове на разположение.

Описание

Част №:P38S

38 мм къса стоманена предпазна катинара

a)Подсилено найлоново тяло, издържа на температура от -20до +80, Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е направена от найлон, издържа на температура от -20до +120, осигуряване на якост и деформация на счупване не лесно.

b)Ключова задържаща функция: Когато отворът е отворен, ключът не може да бъде изваден.

c)При нужда се предлага лазерно печатане и гравиране на лого.

d)Всички различни цветове на разположение.

Част №

описание

Материал на скобата

спецификация

KA-P38S

Кийд Алике

стомана

"KA": Всеки катинар е клавиш един и същ в една група

“P”: Пластмасово тяло с прав ръб

"S": Стоманена скоба

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Скоба от неръждаема стомана

„BS“: Месингова връзка

KD-P38S

Ключова разлика

MK-P38S

Ключ&усилвател; Споделеното / Различават

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Кийд Алике

найлон

KD-P38P

Ключова разлика

MK-P38P

Ключ&усилвател; Споделеното / Различават

GMK-P38P

Grand Master Key

9

公司1介绍3

ЧЗВ:

1.Въпрос: Мога ли да сложа собствено лого на продуктите?
A: Разбира се, вашето лого може да бъде поставено върху всяко заключващо тяло, или чрез лазер, или чрез форми.

2.Въпрос: Мога ли да поставя собствен дизайн на етикет на продуктите?
О: Разбира се, можете да ни изпратите вашия дизайн, ние' ще следваме вашия дизайн.

3.Въпрос: Мога ли да имам мостри преди официална поръчка?
О: Да, можем да ви изпратим няколко безплатни проби за вашия тест преди вашата поръчка.

4.Въпрос: Колко време е времето за изпълнение?
О: Обикновено запазваме склад за повечето продукти, срокът на доставка е 1-5 дни, веднага щом плащането бъде освободено. За персонализирани продукти отнема повече време.

5.Въпрос: Какво ще кажете за следпродажбената услуга? Какви са гаранционните условия на'
О: Ние предлагаме 12 месеца за всеки продаден продукт. Ако срещнете някакви проблеми след продажбата, моля свържете се с нас безплатно, ние' ще помогнем за решаването на проблемите в рамките на 24 часа.

6.Въпрос: Вие сте производител или просто търговец?
О: Ние' производител, ние произвеждаме всички продукти сами. Добре дошли да посетите нашето растение по всяко време.

7, В: Какви условия за плащане на' Мога ли да платя, след като получите продуктите?

О: Обикновено ние приемаме TT и Western Union. L / C се приема и ако количеството на поръчката е голямо. За стари клиенти, ние' ще гарантираме месечно плащане след добро сътрудничество.

8.В: Не можах да намеря желаните от вас продукти във вашия каталог, можете ли да го разработите за мен?
О: Да, имаме изследователски&усилвател; отдел за развитие, ние' сме готови да разработим всичко, което изисквате в индустрията за блокиране на безопасност.

9.В: Имате ли офис в други страни?
О: В момента нямаме' нямаме, но ние' обсъждаме отново с някои добри клиенти. Ако желаете да бъдете наш агент във всяка държава, моля свържете се с нас безплатно.


Отключи програмата


А) След приключване на операцията операторът уведомява определения настойник да се подготви за отключване на ключалката, а определеният настойник уведомява всички шкафчета, за да потвърди на място дали ключалката може да се отключи; Б) След като потвърди, че ключалката може да се отключи, определеният персонал за наблюдение се отнася до дежурния персонал за отключване, а дежурният персонал потвърждава и информира целия персонал в зоната на оборудването, за да отвори и одобри отключването; В) Настойникът контролира и инспектира процеса на отключване от производителя на брави и работата от оператора в съответствие с изискванията на&"Ii. Отключете ключалката и проверете процеса на изолация" в листа за енергийна изолация; Г) Възстановете изолационното оборудване (като превключвател и клапан) до първоначалното му работно състояние; Д) пазителят извлича ключалката, ключа, заключващия уред и етикета и уведомява лицето, което отговаря за зоната на оборудването, че оборудването може да работи; Е) Персоналът на попечището предава личните брави, ключове, заключващи уреди и етикети на дежурния персонал или ръководителя на операцията; Ж) Ако ключът е изгубен от производителя на брави, пазителят се отнася към лицето, което отговаря за зоната на оборудването, за използването на резервен ключ. Попечителят е упълномощен да използва резервния ключ; З) Ако работното време е по-дълго от един ден, процедурата за отключване не се извършва след приключване на работата всеки ден.&усилвател; nbsp;3. Процедура за аварийно отключване (включително аварийно отключване по време на работа и дългосрочно заключване по време на производството)


Лицето, отговарящо за зоната на оборудването, решава дали да активира процедурата за аварийно заключване. Когато лицето, което отговаря за зоната на оборудването, не присъства, надзорният орган има право да реши да започне процедурата за аварийно блокиране.


След като реши да започне процедурата за аварийно отключване, настойникът уведомява целия персонал в зоната за отключване, че те ще се отключат;


Преди да отворите ключалката, лицето, което отговаря за зоната на оборудването или пазачът на операцията, трябва да се свърже с персонала на инсталацията, за да определи състоянието на оборудването. Ако инсталаторът на личната брава не може да бъде намерен, оборудването може да се провери, за да се установи дали работата по поддръжката е приключила.


Ако се потвърди безопасността, лицето, което отговаря за обекта или наблюдателният персонал, незабавно използва резервния ключ, за да премахне ключалката и етикета;


Възстановете изолационното оборудване (напр. Превключвател, клапан) до първоначалното му работно състояние;


Информирайте персонала, отговарящ за зоната на оборудването, че оборудването може да се експлоатира;


Уведомете възможно най-бързо инсталатора за заключване, че ключалката е била отворена.&усилвател; nbsp;

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашият доставчик на защитни катинари от 38 мм стомана, направен от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализиран 38-милиметров стоманен закопчал, защитен катинар, произведен в Китай на евтини цени с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: 38 мм стоманена закачалка за безопасност катинар доставчици производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване