sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38мм Размер Lockout Tagout Padlock

38мм Размер Lockout Tagout Padlock

Част №: P38P 38 мм къса найлонова ключалка за безопасност ключ за заключване: Когато ключът е отворен, ключът не може да бъде изваден. При нужда се предлага лазерно печатане и гравиране на лого. Всички различни цветове на разположение.

Описание

Част №:P38P

38 мм къс найлонов предпазен катинар

a)Подсилено найлоново тяло, издържа на температура от -20до +80, Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е направена от найлон, издържа на температура от -20до +120, осигурявайки не лесно и якостната и деформационна фрактура.

b)Ключова задържаща функция: Когато отворът е отворен, ключът не може да бъде изваден.

c)При нужда се предлага лазерно печатане и гравиране на лого.

d)Всички различни цветове на разположение.

Част №

описание

Материал на скобата

спецификация

KA-P38S

Кийд Алике

стомана

"KA": Всеки катинар е клавиш един и същ в една група

"P": Пластмасово тяло с права ръба

"S": Стоманена скоба

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Скоба от неръждаема стомана

„BS“: Месингова връзка

KD-P38S

Ключова разлика

MK-P38S

Ключ&усилвател; Споделеното / Различават

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Кийд Алике

найлон

KD-P38P

Ключова разлика

MK-P38P

Ключ&усилвател; Споделеното / Различават

GMK-P38P

Grand Master Key

14

公司1介绍3


ЧЗВ:

1.Въпрос: Мога ли да сложа собствено лого на продуктите?
A: Разбира се, вашето лого може да бъде поставено върху всяко заключващо тяло, или чрез лазер, или чрез форми.

2.Въпрос: Мога ли да поставя собствен дизайн на етикет на продуктите?
О: Разбира се, можете да ни изпратите вашия дизайн, ние' ще следваме вашия дизайн.

3.Въпрос: Мога ли да получа някои проби преди официална поръчка?
О: Да, можем да ви изпратим няколко безплатни проби за вашия тест преди вашата поръчка.

4.Въпрос: Колко време е времето за изпълнение?
О: Обикновено запазваме наличности за повечето продукти, срокът на доставка е 1-5 дни веднага след освобождаването на плащането. За персонализирани продукти отнема повече време.

5.Въпрос: Какво ще кажете за следпродажбената услуга? Какви са гаранционните условия на'
О: Ние предлагаме 12 месеца за всеки продаден продукт. Ако срещнете някакви проблеми след продажбата, моля свържете се с нас безплатно, ние' ще помогнем за решаването на проблемите в рамките на 24 часа.

6.Въпрос: Вие сте производител или просто търговец?
A: Ние' производител, ние произвеждаме всички продукти сами. Добре дошли да посетите нашето растение по всяко време.

7, В: Какви условия за плащане на' Мога ли да платя, след като получите продуктите?

О: Обикновено ние приемаме TT и Western Union. L / C се приема и ако количеството на поръчката е голямо. За стари клиенти ние' ще гарантираме месечно плащане след добро сътрудничество.

8.В: Не можах да намеря желаните от вас продукти във вашия каталог, можете ли да го разработите за мен?
О: Да, имаме изследователски&усилвател; отдел за развитие, ние' сме готови да разработим всичко, което изисквате в индустрията за блокиране на безопасност.

9.В: Имате ли офис в други страни?
О: В момента нямаме' нямаме, но ние' обсъждаме отново с някои добри клиенти. Ако желаете да бъдете наш агент във всяка държава, моля свържете се с нас безплатно.

За да се подобри по-нататък ацетиленовият цех по стандартите за опазване на енергийната опасност, спецификацията е оборудвана със съоръжения за защита, ацетиленова инсталация, различни професионални и технически спецификации на персонала за енергийна изолация работи активно, изброени номера за изолация на енергия списък на всеки процес и спецификационни стандарти за енергийна изолация , изолиране съответно от въртящи се части, електрическо оборудване, изолация, опасни химикали, изолиране на енергийната изолация оперативна стандартна спецификация.

GG quot; От началото на операцията за изолиране на енергия, от оценката на изолацията на енергийната система на процеса, план за почистване, метод за откриване, монтаж на слепи плочи, електрическа преграда, Lockout Tagout до завършване на операцията за изолиране на енергия, отговорност към лицето, потвърдено на място. В профилактиката на медиите' тече, рискува, капе, изтича' и други аспекти на ефективен контрол, подробни мерки за контрол на безопасността в процеса на експлоатация, ефективно намаляват риска от експлоатация. Техникът на ацетиленовата работилница Юан Джинхуа се запозна с автора.

Разбира се, че за да се осигури ефектът от прилагането, ацетиленовият цех разработи план за изпълнение на операцията за енергийна изолация. Дейността е разделена на два етапа: самопроверка и самореформа и консолидация и насърчаване. В контролния списък от промяната на фазата, необходим за професионалист, отговарящ за оперативните дейности в обхвата на оборудването и съоръженията, самоконтрол, установяване на рутинно изброяване, изброяване на подробности за проекта за организация, стандарти за защита, конкретни мерки, отговорен, след одобрение от съответните отдели и ръководителя на компанията, изпълнението на всяка дейност в съответствие с прилагането на стандартите. За да се засили, фазата на изискване всеки персонал на организацията според ефекта на прилагане, актуализирана месечна статистика на защитните мерки, сцената в изолация, в стриктно съответствие със стандартната технологична група, своевременна инспекция на дейностите на всяка организационна единица за извършване на ситуацията, дейностите, извършвани навреме, не са правилни, не придават голямо значение на провеждането на обучението за изпитване за уведомяване отново, за да се гарантира, че дейностите са ефективни и подредени.


Тъй като напредването на енергийната изолация работилницата за ацетилен напълно усъвършенства прилагането на мерките за безопасност и допълнително реализира основните изисквания за контрол и безопасност на безопасността." Гледайки предишни аварии, повечето от тях са причинени от случайно освобождаване на енергия. Развитието на операцията за енергийна изолация изясни стандарта за изпълнение на операцията, усъвършенства подробните етапи на работа и стандартизира процеса на изпълнение на операцията, което ефективно отразява характеристиките на есенциализация, нормализиране и ефективност. Само чрез подобряване на стандартите за прилагане, прилагане на изискванията за разделяне, обобщаване на работните възли и натрупване на основния опит в управлението на безопасността, можем да гарантираме безопасната, стабилна и дългосрочна експлоатация на производствения завод.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашият 38 мм размер на катинара за блокиране на татуировки, направен от един от професионалните производители и доставчици на заключени продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализиран 38мм размер катинар на татуировка, изработен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме и безплатната проба.
Hot Tags: 38 мм размер на блокировката на катинара производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване