sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
38мм каишка за заключване на изолация за заключване

38мм каишка за заключване на изолация за заключване

38мм пластмасов защитен катинар с къса обвивка Непроводимият закопчал е изработен от найлон, издържа на температура от -20 ℃ до + 120 ℃, което гарантира, че здравината и деформацията се счупват не лесно.

Описание

无线 端 新品 海报

Част №:   P38P

Защитен катинар от 38 мм пластмасова къса шайба

а) Подсилено найлоново тяло, издържа на температура от -20 ℃ до + 80 ℃. Стоманената скоба е хромирана; непроводимата скоба е изработена от найлон, издържа на температура от -20 до +120 , което гарантира непростимостта на счупването и деформацията.

б) Ключова функция за запазване на ключа: Когато отворът е отворен, ключът не може да бъде изваден.

в) При необходимост е наличен лазерен печат и гравиране на лого.

г) всички налични цветове.

 

Част №

описание

Материал на скобата

спецификация

КА P38S

Кийд Алике

 

стомана

 

"KA": Всеки катинар е клавиш един и същ в една група

"P": Пластмасово тяло с права ръба

"S": Стоманена скоба

 

Други материали могат да бъдат персонализирани:

"SS": Скоба от неръждаема стомана

„BS“: Месингова връзка

KD-P38S

Ключова разлика

МК-P38S

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38S

Grand Master Key

KA-P38P

Кийд Алике

 

найлон

KD-P38P

Ключова разлика

MK-P38P

Keyed & Alike / Differ

GMK-P38P

Grand Master Key


23 拷贝P38P


Сигурност на енергийната изолация

Процедурата за валидиране на теста е необходима стъпка, която не може да бъде пропусната. В този случай персоналът не е пуснал в експлоатация оборудването, за да завърши теста на функцията на оборудването, особено бутона за аварийно спиране на функцията на калната помпа без тестване, което води до грешка в окабеляването на двигателя, не е намерена, поле ремонтът на винтосмукача на кална помпа също не трябва да тества функцията на бутоните, повече не отиде да потвърди, че енергийната изолация е ефективна, последната почти има жертви на последствията.

Процедурата на Lockout tagout е защитният стандарт за контрол на опасната енергия Lockout tagout (29 CFR 1910.147), издаден от OSHA през 1989 г. Стандартът излага общите изисквания за индустриално блокиране на промишленото блокиране и изисква оторизирани служители да потвърдят, че изолацията и прекъсванията на електрозахранването на машината или оборудването е завършено преди започване на работа върху машината или оборудването, което е било заключено или етикетирано. Проучванията показват, че програмата за контрол на енергията намалява процента на жертвите с 25 до 50 процента. Около 10% от всички производствени аварии се дължат на неправилен контрол на опасната енергия. По данни на OSHA всяка година са замесени около 250 000 произшествия, от които 50 000 водят до наранявания, а над 100 са с фатален изход.


Hot Tags: Катинар за заключване с изолация от 38 мм - доставчици и производители Китай - на едро - LOCKEY

Изпрати запитване