sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
12 портативна стойка за катинар

12 портативна стойка за катинар

Част №: PH01 Преносима стойка за катинар а) Изработена от пластмасова подсилена найлонова отливка. б) Може да носи до 12 катинара едновременно. в) английски предупредителен етикет. Друг език може да бъде направен по поръчка.

Описание

Част №:   PH01

Преносима ключалка за тампони   багажник

а) Изработена от инженерно пластмасова подсилена найлонова отливка.

б) Може да носи до 12 катинара едновременно.

° С)   Английски предупредителен етикет Други езици могат да бъдат изработени по поръчка.

 

Част №

описание

PH01

Компонент до 12 катинара

За да завършите отключването

Потвърдете приключването на дейностите по поддръжката - - отключване и демонтаж на персонала за поддръжка - информиране на поддръжката на източника на топлина на процеса е завършено - - проверка и приемане на персонала на процеса - отключване и демонтаж на персонала на процеса.


Отключване на бележки - лични ключалки

Отключването трябва да се основава на принципа за решаване на колективното заключване след индивидуалното заключване.

След като операторът завърши операцията, свържете се с личната ключалка. След като потвърди, че всички оператори са освободили личната брава, пазителят на териториалното поделение освобождава личната брава

Притежателят на ключалка на териториална единица трябва да бъде последният, който премахва ключалката от лична брава.

Отключване на бележки - колективно заключване

При проектирането на изолация на електрически и инструментални единици териториалните единици предоставят колективни ключове за заключване на специалистите по електрически и инструменти, които отключват ключалките.

Операторите премахват отделни брави от колективните шкафчета.

Когато всички строителни единици на ключалката са премахнати, ремонтът, поддръжката приключват.

След като потвърди, че оборудването и системата отговарят на експлоатационните изисквания, териториалното звено освобождава колективното заключване на място в съответствие със списъка на заключващите етикети.

Лицето, отговарящо за териториалното поделение, е последното лице, което решава колективното заключване.Конкретен пример: основен ремонт на двигателя

1. Свържете се с териториалните звена, за да изключите повреденото оборудване и да проведете енергийна изолация. (териториалните единици използват колективни брави за заключване на изолационни точки.)

2. Уверете се, че енергията на сайта за поддръжка е напълно изолирана. (лицето, което отговаря за поддръжката и лицето, отговарящо за териториалното поделение, трябва да потвърди, че енергията е изолирана.)

3. Персоналът по поддръжката на електрически ток трябва да изолира захранването на оборудването. Всички те трябва да излязат.

4. Съответният заключващ персонал поставя ключа в кутията за заключване на известия, а лицето, което отговаря за поддръжката, съхранява ключа на заключващата кутия. И попълнете записа на Lockout tagout.

5. Отключване: потвърдете, че задачата за поддръжка на място е приключила и условията са готови за въвеждане в експлоатация. Лицето, което отговаря за поддръжката, ще отвори кутията за колективно заключване и съответният персонал ще извади ключа, ще отвори точката за изолиране на енергия и ще възобнови производството.


Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашата 12 преносима катинара за катинари, направена от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро 12 преносими катинара багажник, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: 12 преносими катинара производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване