sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
1 -6.5 Регулируемо блокиране на затворен клапан

1 -6.5 Регулируемо блокиране на затворен клапан

Част №: AGVL01 Регулируемо заключване на затворен клапан a) Изработено от устойчив ABS. б) Може да бъде оборудван заедно с катинари. Заключваща закопчалка на катинара с максимален диаметър 3/8 ”(10 мм). в) Може да се покрива и върти свободно около колелото на клапана и да се регулира, за да пасва на редица дръжки на клапана.

Описание

Част №: AGVL01

Регулируемо заключване на затворен клапан

а) Изработен от устойчив ABS.

б) Може да бъде оборудван заедно с катинари. Заключваща закопчалка на катинара с максимален диаметър 3/8 ”   (10mm).

в) Може да се покрива и върти свободно около колелото на клапана и да се регулира, за да пасва на редица дръжки на клапана.

 

Част №

описание

AGVL01

Подходящ за дръжка на клапана с диаметър от 1 до 6 1/2

 

Казус:

Операторът знае, че оборудването ще бъде ремонтирано и заключва личното заключване и етикет, но не комуникира с обслужващия персонал и не изпълнява списъка с етикети на Lockout;

Преди поддръжката на оборудването персоналът по поддръжката не е заключил личната ключалка и етикет, камо ли да комуникира с персонала по поддръжката и да изпълни списъка с етикети за блокиране.

Мерки за подобряване:

Преди поддръжката на оборудването стриктно изпълнете процедурата за локализиране на седем стъпки; Освен това, след като оборудването е ремонтирано, изпълнете петте стъпки, за да премахнете Lockout татуировката.

Съображения за приложението LOTO

Трябва да се установи процедура за безопасност при блокиране, за изключване на машини и оборудване и за контрол на потенциално опасни източници на енергия при извършване на дейности по поддръжка или поддръжка.

Служителите трябва да бъдат обучени в Lockout татуировка преди работа.

Аутсорсинг доставчиците трябва също да познават процедурите на LOTO на вашата компания.

LOTO Lockout tagout трябва да се извърши, когато доставчикът на аутсорсинг трябва да извърши дейности по поддръжката на някои съоръжения на вашата компания. В същото време той трябва също да уведоми служителите си.

Съоръжението за маркиране на LOTO Lockout трябва да бъде премахнато от операторите.

Когато съоръжението за LOT Lockout се използва на различни смени, е важно да свършите добра работа за комуникация и предаване.


Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашето 1 -6,5 регулируемо заключване на клапана, направено от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро по поръчка 1 -6.5 регулируемо заключване на клапана, произведено в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме и безплатната проба.
Hot Tags: 1 -6,5 регулируеми вентили за заключване на клапани производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване