sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
0.25 '' до 1 '' Устройства за блокиране на стандартния сферичен клапан

0.25 '' до 1 '' Устройства за блокиране на стандартния сферичен клапан

Номер на продукта: SBVL01 Заключване на стандартни сферични вентили a) Изработени от закалена стомана, повърхностна обработка чрез високотемпературно пръскане, защита от ръжда. b) Еднокомпонентните конструктивни ключалки могат да се завъртят на четвърт оборотни сферични кранове в изключено положение. в) Използва се при размери на сферични вентили от 6,35 мм (1/4 ”) до 25 мм (1”), диаметърът на отвора е 3/8 ”....

Описание

Номер на част:   SBVL01

Стандартно блокиране на сферичния клапан

а) Изработени от закалена стомана, повърхностна обработка чрез високотемпературно пръскане, защита от ръжда.

b) Еднокомпонентните конструктивни ключалки могат да се завъртят на четвърт оборотни сферични кранове в изключено положение.

c) Използва се при размери на сферични вентили от 6.35 мм   (1/4 ”) до 25 мм   (1 ”), диаметърът на отвора е 3/8”.

 

Номер на част

описание

SBVL01

Размер: 82mm × 55m, диаметър на отвора: 11mm

SBVL02

Размер: 157mm × 102m, диаметър на отвора: 11mm

SBVL02-2

Размер: 157mm × 102m, диаметър на отвора: 7.5mm

6 拷贝

LOTO оценка

Оценката е отличен инструмент за надграждане на заключени проекти. Едва след като процесът на обучение и заключване на заключването е тестван от международното мислене и намирането на практика, можем да определим дали ранната работа е успешна или не. Учебните упражнения, процедурите за заключване и заключващото оборудване се оценяват, за да се определи дали те функционират по предназначение. Оценката също е добра възможност за подобряване на програмата за заключване на Lockout, тъй като е по-лесно да се идентифицират уязвимости, които не са очевидни в ранните етапи на обучението.

БЗР А е въвела законодателство за преразглеждане на програмата за блокиране на заключване на етапи. Хората трябва да следват тези правила, за да положат солидна основа за оценка и насърчаване на проектите. Прегледът на проекта се извършва най-малко веднъж годишно от определено лице, което не е пряко свързано с разглеждания процес. Всички отклонения, открити по време на прегледа, се коригират и ролите на целия персонал се проверяват.

Прегледът също се записва, включително датата на прегледа, процеса, използваната техника и името на съответния служител.

Проектите се развиват

Проектите за добро заключване трябва да се развиват постепенно. OSHA ще постави повече изисквания и ще издаде по-строги насоки в бъдеще, така че е важно да поддържате текущите програми за заключване на вашата компания.

По подобен начин, отворената комуникация със служителите на всички нива ще позволи заключването на проекти да достигнат пълния си потенциал. Заключен проект, който насърчава комуникацията, е по-ефективен при идентифицирането на плюсовете и минусите на проект, който не е разнообразен. Само по този начин той може да продължи да напредва, надхвърля минималните стандарти, определени от закона, и накрая да стане истински проект за предприятието и служителите.


Специално проектирани според вашите специални изисквания, нашите 0.25 '' до 1 '' стандартни защитни устройства за сферичен клапан, произведени от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте посрещнати на едро персонализирани 0.25 '' до 1 '' стандарт за безопасност топка клапан заключващи устройства, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: 0.25 '' до 1 '' стандарт за безопасност топка клапан устройства за заключване производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка, евтини, цена, направени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване