sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Зимното шофиране с комплект за заключване също трябва да карам внимателно

Зимното шофиране с комплект за заключване също трябва да карам внимателно

Sep 28, 2017


Сняг и много собственици на автомобила "носят" на комплекта за заключване, но не мисля, че с комплекта за заключване ще можете да се уверите, че сте в много хлъзгав път, който е стабилен Dangdang с висока скорост.
Колелото "износване" на комплекта за заключване не е бързо
Каране на сняг или през ледения път, за да се успокои и внимателно. Бавно шофиране, свободно изпреварване, лека дроселова клапа, лека спирачка, бавна посока на възпроизвеждане, каквото и да е голямо действие или неправилна експлоатация може да създаде опасност. Собствениците не мислят, че инсталирането на Lockout Kit при шофиране при сняг е много безопасно, ако високата скорост ще бъде много опасна. Високоскоростното шофиране ще доведе до прекъсване на комплекта за блокиране, особено на комплекта за заключване на железни материали, след като бъде счупен, последствията ще бъдат много сериозни.
Внимателно използвайте комплекта за заключване на автомобила
По въпроса за шофьорите на автомобили в цялата кола, които да осигурят достатъчно време за спиране на проблема, тестът отбелязва, защото зимният път е хлъзгав, търсенето на спирачно време е по-дълго: сняг с 40 км / ч за шофиране на колата, ако използване на всички сезони, Автомобилна спирачка след пълно спиране на търсенето 37,84 м, а използването на зимни гуми може да бъде значително намалено, само 18,49 м. Последиците от заявката, германските собственици на зимни гуми повишават осведомеността, а 80% от германците ще използват зимни гуми. Докато 58,2% от собствениците на Китай разкриват, че са склонни да оборудват зимни гуми, разбира се това е относително по-малко релевантно за китайските студени райони, 24% от китайските собственици заявяват, че са готови да използват комплекта за заключване, за да осигурят безопасно шофиране през зимата ,
Но в това предизвикателство собственикът, Lockout Kit ще бъде в неизбежно ниво, за да се гарантира, че сняг и лед шофиране безопасно, но също така да се намали комфорт и тиха шофиране, както и да нарани гуми и колела. Докато зимните гуми могат да бъдат полезни, за да се справят с неочаквано тежкия сняг и рисковете при шофиране, които се предлагат при отдалечено шофиране.
След като инсталирате комплекта за заключване, трябва да обърнете внимание и на няколко аспекта на шофиране
Граница на скоростта Въпреки че инсталацията на комплекта за заключване, но ограничената й роля, собствениците не са "безгрижни" Освен това, ускорението е от една страна, спирачката е от една страна, за да се гарантира безопасността на шофирането, но също така собственикът да контролира скоростта. Най-добре е да управлявате скоростта при 50 км / ч.
2. Избягвайте да използвате комплекта за блокиране на сух път. Гореспоменатият комплект за заключване е подходящ само за снежни пътища.
3. Налягането на гумите не трябва да е твърде ниско. Някои братя, за да добавите маса и зона за докосване на земята, по-специално спадане на налягането в гумите, комплект за блокиране на гумите Kit Всъщност тази практика не играе ролята на неплъзгаща се и добави комплект за блокиране поради повреда на гумата, ще се докосне до пътя Времето вдлъбнатина в плотовете не само не е отлична роля в повреждането на гумата, но и поради промените в обема на гумата засягат фиксирания комплект за блокиране.
Зимният сняг на собствениците на шофирането е причинил големи неудобства, снегът на пътя, дължащ се на промени в температурата и феномена на търкаляне на колела е станал много гладък, на такъв път, който шофира с плъзгащи се и спирачки Разстояние удължаване на феномена, да карам безопасността, донесе големи предизвикателства.
Поради ограничения по отношение на вътрешната политика, обикновените превозни средства не позволяват използването на гуми с количка при шофиране по пътищата, въпреки че има други видове гуми, но ако се натъкнете на аварийни ситуации, трябва да се обърнете или същите спирачки да не получават твърде много Ролята на какъв начин в максимална степен, за да се предотврати появата на страничен клас подхлъзване?
Комплектът за блокиране на автомобила просто заключва веригата или плетката на колелото и комплектът за блокиране на колелото може да се вкоренява в замразения слой, за да се гарантира, че гумата не се плъзга поради гладката контактна повърхност. Понастоящем на пазара колелото противоплъзгащи се продукти са желязна верига и пластифицирани с два вида нитове.