sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Какви предпазни мерки трябва да се плащат по време на производството на сигнал за предупреждение за безопасност?

Какви предпазни мерки трябва да се плащат по време на производството на сигнал за предупреждение за безопасност?

Aug 03, 2017

Какви предпазни мерки трябва да се вземат при изготвянето на маркер за предупреждение за безопасност?
1, първо разгледа рационалността на строителството, т.е., да се разглежда строителните материали трудно да се направи, строителството е трудно да бъде повече проблеми, или изграждането на рискове за сигурността, които трябва да бъдат взети под внимание.
2, принципът на визуалната ефективност: дизайнът на предупредителния етикет за сигурност е за визуална комуникация и ролята на разпространението на информация, при избора на време, за да се обърне внимание на нуждите от изпълнение на концепцията и визуалните ефекти.
3, за да се обмисли използването на термина и използването на мястото за провеждане, за известно време се използват някои предупредителни етикети за сигурност, като например мястото на изложбата, а някои от тях отдавна се използват, затова вземете предвид живота на Warning Tag, , Външна и вътрешна употреба на материали в много влиятелни, а понякога и мястото е много важно.
4. Трябва да вземем предвид разходите за поддръжка и поддръжка, не можем да слепим следим визуалните ефекти и да забравим икономическата достъпност на клиента, ако това бъде забравено, вероятно тази програма няма да бъде приложена.
Сега, както големите предприятия, така и малките оператори на магазини, все по-настоятелно изискват свой собствен предупредителен етикет за безопасност. Тъй като днес във все по-ожесточената конкуренция добра реклама, добър знак, ще бъде най-важното място на вашите клиенти да привличат клиенти.
Сега много клиенти в изискванията за производство на предупредителни етикети за сигурност ще изискват използването на мини-светлинни знаци, а след това, какви са мини-светлините знаци в края на това? Какви са предимствата на това?
Така наречените мини-светлинни герои са изящни, красиви, за да не мислите, че няма друг стил на излъчващи светлина думи, отколкото нейната по-красива, затова искате да рекламирате светлата дума, за да я помислите.
Предупредителен етикет за безопасност Структурата на миниатюрни акрилни светлинни знаци
Мини-светлината символи на темата материал е кристал акрилни светлина ръководство табела осветление LED източник на светлина етаж, производственият процес е да се използва кристал акрилни механични резба формация канал, а след това паста смилане, а след това ред на LED светлинен източник, и най-накрая да боя повърхностна обработка.
Предупредителен етикет за безопасност Основният процес на използване на механизирано производство, така че мини-светлите символи могат да бъдат ултра тънки, ултра-малки, толкова деликатни и красиви. По-важно е оползотворяването на мини-светли слоеве, в съответствие с международните стандарти, за постигане на опазване на околната среда.
Мини светлинни знаци
Предупредителен етикет за безопасност Изключителна красота, механична стандартизация може да се произведе, висококачествена текстура. Приложим към търговски центрове, магазини, магазини за бижута, маркови мебели, маркови магазини за облекло и други марки предупредителни етикети за защита на фирмени изображения. По-добре да подобри имиджа на фирмата.
И смола светлина символи, миниатюрни съпротива на пожълтяване, по-дълъг живот. Мини светлинни знаци могат да бъдат и двустранни различни цветове на светлинни предупредителни табели за сигурност.
За такъв нов вид производство на предупредителни етикети за сигурност, аз вярвам, че все повече и повече хора ще обръщат внимание и дори ще го харесат.