sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Какво е предимството на комплект за заключване на цилиндър с двоен ключ?

Какво е предимството на комплект за заключване на цилиндър с двоен ключ?

Jun 26, 2017

Каква е предимството на комплект за заключване на цилиндри с двоен ключ?
Заключващата сърцевина за разбиване на "един ключ за отваряне на ключалката", традиционната концепция, използването на специална двуслойна ламинирана структура в съществуващия традиционен цилиндър въз основа на добавянето на слой от защитна сърцевина, използването на Две различни зъби, е поставен в ключа за заключване на една и съща ключалка, може да отвори само ключалката. Тя е различна от ключалката на текущия пазар от два цилиндъра просто добавете ключалка с две ключалки, формата на изпълнението на само една ключова дупка, така че инсталацията е много удобна за различни обикновени врати, охранителни врати, (Такива Като "една" дума, "една" дума двупосочна, "десет" дума, думата "едно", "едно", "едно", "врата" Използвани за комплект за блокиране на мотоциклети, комплект за заключване на веригата и друг комплект за блокиране на топки, празен и т.н.).

Заключващият цилиндър на отворената скорост е близо до нула, добър набор от защитни характеристики, дори ако тези, които имат така наречения "спешен отключителен" метод за техническо отключване за отключване на краля, могат само да се надяват да въздъхнат; Задействането на заключващата сърцевина е по-похвално, сега врагът е много използван от типа стомана "десет" или "а" празна празна ключалка, силна, за да се обърне цилиндъра на заключването, така че заключващият цилиндър да постигне целта Отключване, този метод на двойния ключ е трудно да се играе силата му, Lockout Kit, защото външната сила за обръщане на горната част на заключващото ядро е само безопасността на сърцевината, дори ако защитната сърцевина е отстранена, основната Цилиндърът все още е безопасен и безопасен (тук се отнася до някои технически тайни), най-големият. Загубата не е нищо повече от замяната на заключване само. Благодарение на заключителното ядро на новите идеи и отличното представяне против кражбата, ще доведе до цялостно нововъведение в индустрията за пакетите за заключване.

Lock е вид ежедневни потребителски стоки, които са тясно свързани с живота на хората. Lockout Kit Може да се каже, че "заключване може", но често виждам ключалката, определени от някои хора, тихо отворени, или дори в малко дъвка може лесно да се отвори, или стоманени влакна силен twist отворен, чувствата на хората на разочарованието винаги е осезаемо , За щастие, тази ситуация се превърна в миналото, нека се присъединим към съвместно разработване на тези високотехнологични продукти, за да се насърчи пристигането на нова ера на ключалки.


Националната годишна консумация на блокировка пакет се оценява на 50 милиона или повече, докато борбата за 5% от пазарния дял, можете да постигнете годишна продукция от 2,5 милиона продукция и продажби, цената на двойното заключване цилиндър разходи материал Отколкото обикновените заключване Увеличение с 3 юана или така, но чрез използването на високотехнологични продукти, "двойно-ключ заключване цилиндър" заключване, добавена стойност най-малко 5 пъти, което е на път да се увеличи 12 юана /, според годишния Производството и продажбите на 2,5 милиона, Million, Lockout Kit, пазарните перспективи са доста удовлетворяващи. Трансфер: 20% от технологичните акции, технологията отказва да купи цена, други начини да се изправи пред бизнес. След като технологията бъде успешно прехвърлена, посредникът може да прехвърли само над 8% от таксата за трансфер.