sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Какво представлява хоризонтално отваряне на предпазния катинар

Какво представлява хоризонтално отваряне на предпазния катинар

Nov 16, 2018

Хоризонтална отворена конструкция на защитния катинар, ос на централното заключващо устройство и заключваща греда линейна локална вертикална ос, главата е ексцентричен шарнирен вал от ексцентриковия щифт на корпуса на шпиндела на вала. Когато ключалката се отвори, ще се завърти ключалката в ключалката, ще се завърти ключалката и ключа, ще се върне на определена ъгъл, ще се върне на определена ъгъл, ексцентричният щифт ще извади щифта на ключалката, ще закачи ролката, от пролетната сила нагоре скача, играейки на определена височина от liang pin остана, брави се отварят.

След като скобата за заключване скочи нагоре, заключете на ексцентриковата заключваща шахта заключване на заключващите бариери, които не могат да се връщат на място, ключът в ключалката от бариерите също не може да премахне мраморните обратно.

Когато ключалката се нуждае от затваряне, с прави отворен катинар за безопасност близо до натиск върху ключалката, заключи здраво пружина за закрепване в тялото на заключването, влезе в заключващата позиция, гръмотевичната обкатка премахне препятствията на ексцентричното затваряне на иглата, , под действието на ексцентричен затваряне за затваряне на щифт liang, за да се постигне целта за заключване.

Ключалката има проста структура, ниска цена, ключът не е лесен за загуба и т.н. Но също има фатален недостатък, че силната степен е ниска, анти-кражбата е лоша. Тъй като щипката на ключалката е единична атрезия, извивката няма да лежи лесно на повърхността на атрезия, за да бъде повредена връзката на ключалката.

През последните години много потребители кръстосано заключване производители активно обсъждат как напредък в заключване на силната степен, и консумират хоризонтална карам заключване заключване езика заключване. Ключалката на основата и ухото на оригиналното кръстосано отключване се увеличи, пружинна щифт, заключващ език, уплътнение от четири части и производствения процес на ключалката.

Когато търсенето отвори заключване, поставете ключа в заключващото ядро, заключете ексцентричния щифт на шахтата на заключената щипка на заключването, забранената забрана, заключващата страна на Джин генерация движеща се нагоре движеща се игла, не може да използвате езика за заключване на буталото, плътното заключване на езика назад, закопчалката за закопчаване забрани, заключи връзката под действието на опъване, скочи нагоре, скочи до определена височина, след като Liang Pin спря.

Отворете правилно, когато заключващата ключалка се нуждае от затваряне, в зависимост от налягането за безопасност на затворения катинар, заключете плътната пружина на закачалката в тялото на заключването, заключете рестартиращата пружина, под действието на движението на генератора Ъглово заключване на движение, заключващият език излиза под действието на стречинг, за да заключите затваряне на щифт liang, заключете главата на ексцентриковия щифт и закрепете ключалката на ключалката, толкова силни градуси, отколкото първоначалното хоризонтално отворено временно заключване на много напредък.