sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Какви са защитните характеристики на катинара за безопасност?

Какви са защитните характеристики на катинара за безопасност?

Aug 14, 2017

Какви са защитните функции на катинара за безопасност?
Safety Padlock е интелигентна ключалка, компютърна информационна технология, електронна технология, механична технология и съвременна хардуерна технология. През последните години, с развитието на интелигентен дом, Safety Padlocks на пазара все по-популярни, неговото изпълнение и сигурност значително надвишава механичната ключалка, все повече и повече хора са започнали да избират безопасен катинар, всички знаем, че използването На защитния катинар Какви са защитните елементи на катинара за безопасност?
Обезопасени катинарски защитни елементи:
1, функция за аварийно отваряне на вратата: в случай на авария, налична външна мощност за отваряне на вратата, може да се използва и авариен ключ за отваряне на вратата. Такива като пожар и други извънредни ситуации също бързо и безопасно отварят вратата.
2, ниско напрежение аларма функция: напрежението е твърде ниско, защитни катинар ще бъде ниско напрежение аларма (предполага, че можете да смените батерията възможно най-скоро) по време на ниско напрежение аларма, защитни катинар може да бъде отключена повече от 200 пъти.
3, управлението на много нива на паролите: потребителската парола и йерархичното управление на паролата за управление, потребителската парола и паролата могат да бъдат персонализирани съобразно нуждите на клиентите да се променят.
4, защита с парола: Когато паролата за три последователни входни грешки, дънната платка на предпазния катинар е заключена за 15 минути, което ефективно предотвратява открадването на паролата.
5, функция за двойно заключване:
Външна принудителна брава: не може да се отвори във вътрешността, да се подаде, за да излезе, за да се предотврати проникване.
Вътрешно принудително заключване: външността не може да се отвори, така че у дома си има повече спокойствие, безопасно.
6, фалшив аларма функция аларма: заключване на вратата в състояние, е бране брави, разбити заключване в електронната ключалка ще се издаде силен алармен звук.
7, функция anti-peep виртуална парола: въведете правилната парола, преди да въведете код за смущения, ефективно предотвратяване на други от кражба на пароли, кражба с взлом.
8, автоматично заключване функция: използването на автоматично заключване сърцевината, вратата, ако фалшиви капак или виртуално покриване на случай на предпазен катинар ще автоматично заключване, влизане и излизане по-сигурен.
Предпазни катинари чрез сертификат за идентификация на пръстовите отпечатъци, значително подобрена защита на сигурността, много семейства са инсталирани на предпазен катинар. Какви са компонентите на защитния катинар?
1, LCD екран
Вътрешните продукти могат да осигурят тази конфигурация на производителите не много, повечето от тях само чрез осветление и гласови указания тези модули за пръстови отпечатъци идва с функцията за постигане. Задайте LCD дисплея, можете да направите потребителя по-удобен и лесен за работа. Консумацията на енергия е по-висока от светлината и звука. Но използването на течни кристали със сигурност може да направи лазера за безопасност по-интелигентен, работата на потребителя е по-проста, очевидно е. Конфигурирането на течни кристали не е просто материално натрупване, а включва и рационалното проектиране на софтуерни и верижни системи.
2, чип
Чип технология е китайската ИТ индустрия общи бариери пред лицето, технологията е контрола и монопола на Съединените щати. Понастоящем Китай успешно е разработил DSP Safety Padlock професионален чип за обработка, чипът обикновено е опакован в Тайван, местните производители на софтуер за алгоритми, изгарящи; Голямата част от производителите на защитни катинари, използващи чип от вътрешен пръстов отпечатък.
3, сензора
Безопасният катинар сензор е главно оптичен датчик и полупроводникови сензор, оптичен сензор главно се отнася до използването на coms и други оптични сензори устройства, достъп до пръстови отпечатъци изображения, на пазара обикновено се правят под формата на цялостния модул, такива сензори са по-ниски цени , Но по-голям Използва се в защитния катинар, контрол на достъпа до пръстови отпечатъци и други продукти.
4, модул за пръстови отпечатъци
Като предния край на индустриалната верига, съществуват професионални софтуерни компании и предприятия за сигурност RLD, които предоставят модул за пръстови отпечатъци. Повечето от тези модули са внесени в страната и след това осигуряват съответното второстепенно пространство за развитие. Само след като вторичното развитие на модула за пръстови отпечатъци наистина може да изпълни своята роля. Подобно на компютър, Windows XP ви е инсталирал, но трябва да сте практични, трябва да инсталирате специален софтуер.