sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Какви са защитният катинар?

Какви са защитният катинар?

Jun 19, 2017

Какви са калкулаторите?
Предпазният катинар е един от най-често използваните предпазни катинари в нашето семейство и ако загубим ключа, какво трябва да правим? Моля, заключване на шкафчета не може да помогне, но харчат пари, а след това как да се отвори катинар за сигурност? След това ще разгледаме как се използва защитният катинар за отваряне на съответното въведение.
Отключете ключалката преди практиката: първото нещо, което трябва да направите, е да премахнете предпазния катинар и след това да разберете вътрешната структура на различни предпазни катинари с метода на разместване, за да подобрите по-нататък принципа на по-нататъшно отваряне за катинара за сигурност Отворена импресия.
Отворете безопасен метод с катинар
Метод на заключване: метален лист плюс тънка метална тел, метални парчета като вида писалка на писалката, единият край сгъващ се на 90 °, издърпване на ключалката за сила на въртене, тел в ключа за ключалка Близо до въртенето напред и назад, добро Късмет да се отвори.
Отворете защитния катинар метод 2
Вземете здрав здрав метален проводник (ключ на пръстена на добрата), малка част от огъвача в около 135 ° ъгъл, стигна до най-дълбокия ключалък завой (трябва да се практикува, малко трудно).
Отворете защитния катинар метод 3
Общият защитен катинар има заключващо сърце, заключва сърцето в допълнение към запушване на дупката извън дупката, има няколко кръгли дупки, които няколко дупки и заключване на кръга на няколко съответстващи, които могат да поставят пружина и 2 А различни Височина на медните мрамори.

След поставянето на ключа, двата топчета са с различни височини поради различната височина на зъбите. Ако границите на двата мрамора във всички дупки са равни на обиколката на центъра на ключалката, тялото на заключването се завъртя, така че заключването се отвори. Това е общият защитен катинар. Ако ключът към паячето за сигурност излезе, можете да си купите универсален ключ, универсалният ключ може да отвори различни защитни катинари.
Глобални продукти и технологии за заключване на катинар с всеки изминал ден, пазарът на катинарите за сигурност се превърна в тълпа, за да копае супер златната мина. Благодарение на развитието на стълбовите индустрии като жилищни и автомобилни, подобряването на жизнения стандарт на хората и увеличаването на декорацията на дома, търсенето на безопасни катинари се увеличава, което значително задвижва търсенето на пазара на катинара за сигурност и развитието на Безопасност на катинара. В хардуер сигурност катинар предприятия, освен да се съсредоточи върху качеството, преследването на иновациите, но също така прекарват добри стратегии за маркетинг работа, за да бъдат непобедими на пазара. За да правите бизнес маркетинг, наистина искате да стените си мозъци, прекарайте умовете на Caixing, направете характера на маркетинга!