sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване на клапана Ролята на заключващия клапан.

Заключване на клапана Ролята на заключващия клапан.

May 18, 2017

Заключване на клапана Заключването на клапана е ролята на клапанната брава се използва основно за заключване на вентила, за да се защити използването на предпазен клапан. Приложение на ключалката или не, свързано с важността на безопасната експлоатация, някои клапани често се отварят, някои клапани често са затворени, които трябва да вземат под внимание безопасността, за да не се злоупотребяват, така че авторът е проектирал клапана

Заключването на клапана е категория индустриални брави, чиято цел е да се гарантира, че вентилът с оборудването е напълно затворен, а оборудването остава в безопасно състояние. С ключалка, която предотвратява по невнимание стартирането на устройството, причинявайки наранявания или смърт, има друга цел да играе предупредителна роля.

Клапанна блокировка Обикновено използваната клапана е разделена на ключалка със сферичен кран, клапана на клапана на клапана, клапана на ключалката, въртящия се клапан, универсалната ключалка и т.н.

Заключването със сферичен кран се използва основно за заключване на сферичния клапан, за да се защити сигурността на сферичния кран

Заключване на клапана на клапата за работата на ключалката на шлюзовия вентил, може по-добре да защити безопасността на клапана

Заключване на клапана на пеперуда за общи спецификации на всички заключващи клапи на клапана, по-добра защита на пеперуда превключвател за предотвратяване на случайно произшествие.

Valve заключване на вътрешния пазар време е все още много кратък, пазарът заключване на продукта също е неравно, добро и лошо, а след това избор на марка и избор на модел трябва да обърне внимание на това, което:

1, трябва да бъде избрана добре известна, дълга история на големите марки или агенти на марката, да имат достатъчна икономическа сила и стабилност на мрежовата система за защита на услугите и след продажбата, за да се избегнат проблеми с качеството на продуктите, причинени от спора.

2, клапанът е разделен на сферичен клапан, клапан за клапани, портален вентил, ротационен клапан и т.н. тип, така че когато изборът на клапанна ключалка трябва да разбере и вида на необходимия вентил.

3, може да се избере клапанна блокировка от различни материали, в зависимост от използването на заключващата среда, като например въздух сух и влажен, независимо дали е висока температура, независимо дали е необходима киселина, за да изберете правилната ключалка.

4, за да видите стандартите за безопасност както в страната, така и в чужбина за метални брави имат много строги стандарти, малки производители ще бъдат с цел да се спестят разходи не следват стандартното изпълнение, както и големи марки обикновено следват стандарта.

5, размера на клапана, различни размери, за да се вземе предвид вентилът не е еднакъв, изберете съответната клапа за заключване.

6, проверете логото на опаковката на клапана за заключване, знаците са пълни (включително изпълнението на продуктовите стандарти, клас, име на фирмата производител, адрес, дата на производство) опаковката е солидна, съдържанието на ръководството и продукта е последователен, пазете се от Преувеличение и противоречие с факта на фактите.

7, изберете добър производител на следпродажбено обслужване марка, за да определите програмата за регистрация на заключване може да слушате професионален избор на насоки

Клапан за блокиране на клапана Клапанът за тръбопровод за електроцентрала е много важен по време на експлоатацията на спомагателното оборудване, той е свързан с важността на безопасната експлоатация, някои клапани често се отварят, а някои клапани често се затварят, които трябва да вземат предвид безопасността, за да не злоупотребяват , Така че авторът е проектирал клапанна ключалка, използвана главно за нормално отворена и нормално затворена употреба на вентила или за временно използване, може да гарантира, че операторите и неработещият персонал да избягват злоупотребата с клапана