Избор на клапана на клапана

1. Трябва да изберем мрежова система с достатъчна икономическа сила и стабилност, за да гарантираме обслужване и следпродажбено обслужване и да избегнем спорове, причинени от проблеми с качеството на продуктите.

2. Вентилът може да бъде разделен на сферичен клапан, клапанна клапа, клапан, въртящ се вентил и т.н. Следователно, когато избирате клапанната ключалка, трябва да знаете и вида на клапана, от който се нуждаете.

3. Заключващите клапани могат да бъдат избрани от различни материали. Изберете подходящите брави според околната среда, използвана от брави, като въздушна суха влажност, висока температура и киселинна и алкална устойчивост.

4. Вижте стандартите за безопасност. Съществуват строги стандарти за хардуерните брави в страната и чужбина.

5. Размер на вентила: различните клапани имат различни размери. Изберете заключващите клапани.

6. Проверете дали етикетът и знакът на комплекта за заключване на клапаните са пълни (включително стандарт за изпълнение на продукта, клас, име на производителя, адрес и дата на производство) и дали опаковката е здрава и дали описанието е в съответствие с продукта. внимавайте да предотвратите преувеличение и несъответствие с факта.

7. Изберете производителя на марката с добро следпродажбено обслужване и установете, че схемата за заключване и регистрация може да бъде избрана с професионално ориентиране.