sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Използвайте заключването Hasp да не се движи с висока скорост

Използвайте заключването Hasp да не се движи с висока скорост

Sep 28, 2017


С постепенно намаляване на температурата, климатът на дъжд и сняг ще продължи да се прибавя, пътят за блокиране на замъците Hasp също се увеличава, тук зимното използване на бележките на Lockout Hasp направи кратко въведение, надявайки се на широкия собственик да обърне внимание.
При Lockout Hasp: няма висока скорост
Lockout Hasp ефектът на всеки собственик на автомобил не е непознат, но колата Lockout Hasp трябва да споменем е, че Lockout Hasp е фатално място, което не е гуми Блок Hasp на високоскоростен път, на магистралата трябва да обърнат специално внимание, или Lockout Hasp Всеки ефект, обикновено скоростта на движение не трябва да надвишава 40 км / ч. Има много години на шофиране: "лед и сняг по пътя, за да обърне специално внимание, за да се предотврати спирачките, бърз прогрес, рязко завои и друг завой, който инсталира Lockout Hasp може да бъде безумно шофиране, това е недоразумение. Блокиране Hasp високоскоростен път Което може да доведе до заключване Hasp фрактура, особено железен материал Lockout Hasp, след като възникне проблем, ще доведе до сериозни последици.
Други трябва да се обърне внимание е, че сега снегът на магистралата ще бъде топене на сол сняг, което е много сериозна корозия на Lockout Hasp, така че собственикът след завършване на висока скорост, обърнете внимание на ръба на Hasout Hasp, свърши с топла вода, и толкова скучно и след това правилно запазени.
След снеговалеж: да се забави, когато ниския блок
На снега след колата човекът предложи началото и процесът на движение, за да се предотврати захващане на съединителя, за да се предотврати бързото ускорение, спирачките трябва да поддържат равномерна скорост на дросела, превозното средство да се използва за забавяне на ниското подхода на предавката, използването на спирачката на двигателя; При шофиране, трябва да бъде най-рано да се намали скоростта, да се стабилизира волана, бавно да се забави; шофиране трябва да бъде инсталиран Lockout Hasp, Lockout Hasp инсталиран на задвижващото колело, Lockout Hasp губят общи, симетрични. В допълнение, лед и сняг на пътя, но също така носят и други необходими противоплъзгащи, отоплителни доставки.
Зимна кола най-трудно да се избегне проблема Блокиране Hasp е неплъзгащ проблем на превозното средство, често се събуждаме сън, прозорецът на гумата Lockout Hasp света вече е сребърна опаковка. Ако проблемът със снега не е голям, ако пътят е замръзнал или замръзнал дъжд, тогава трябва да сме в шофиране, за да разгледаме възможното наличие на плъзгащ се риск от превозни средства.
Най-честият начин да се справите със свличането на превозни средства е да използвате Lockout Hasp. Но, Lockout Hasp сме общи, но е научно да използваме метода, който може би не знаете. Днес ще представим накратко използването на знанията, свързани с блокирането на Хап.
1. За да инсталирате Lockout Hasp предварително, не го инсталирайте временно
Зимни пътувания, ако направихме автомобила Lockout Hasp усещането, че пътят е по-хлъзгав, трябва да инсталирате Lockout Hasp, след това, моля, инсталирайте преди пътуването да приключи, а не в лицето на лед и сняг след инсталацията. Това е така, защото временната инсталация за паркиране на Lockout Hasp не е лесна за безопасност, в сравнение с предварителната инсталация. Монтирайте и разглобявайте автомобила в безопасна зона преди демонтаж. На натоварения път трябва да настроите необходимите предупредителни знаци за трафика.
2.Lockout Hasp трябва да се инсталира на задвижващото колело и да се инсталира по двойки
Инсталирайте Lockout Hasp, първо трябва ясно да знаете режима на автомобилното шофиране, за да играете ролята му, Lockout Hasp трябва да бъде инсталиран на задвижващото колело и трябва да бъде инсталиран около два чифта гуми. Ако това е задвижване на четирите колела, трябва да инсталирате четири Lockout Hasp. По-специално, автоматични модели, не само по двойки да се инсталира, но също така да се гарантира, че наляво и надясно Lockout Hasp стягане, за да поддържат консистенция, или в хода на автоматичната трансмисия ще бъдат повредени.
3. След инсталирането на Lockout Hasp трябва да се опитате да бъдете вулгарно шофиране, за да ускорите и аварийно спиране
Превозните средства в инсталацията на Lockout Hasp трябва да поддържат бавна скорост на движение, като цяло, не повече от 40 км / ч. Освен това, поради специалната роля на Lockout Hasp, в хода на шофирането, не се опитвайте да внезапно ускоряване и аварийно спиране.
4. да оставяте лед и сняг на път за разглобяване на Lockout Hasp
Принципът на блокирането Hasp е да се фокусира превозното средство върху железопътната точка на няколко точки, което води до огромно натоварване, което се движи през ледения слой директно към пътя, като по този начин увеличава триенето, като увеличава коефициента на безопасност при шофиране на превозното средство. Затова реши, след като напусне хлъзгавия път на сняг, да разколебае бързо Lockout Hasp. Независимо от всичко, не взимайте веригата в снега на пътя, това сериозно ще повреди гумите ви.