sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Значението на дизайна на таблото за заключване в реалния живот

Значението на дизайна на таблото за заключване в реалния живот

Aug 03, 2017

Значението на дизайна на Lockout Tag в реалния живот
Мога ли да обърна наляво или надясно на вилицата? Това е бюрото за билети, което търся? Дали стигнах до местоназначението си? Всеки път, когато странно място, заключване на етикета може да ни даде отговор или насоки.
Ако не можем да отговорим на очакванията си в точката на избор, не можем да продължим да изпълняваме планираното действие и ще се изправим пред дилема. Понастоящем, ако не можем отново да планираме, търсейки нова информация, тогава ще се почувства объркана и претоварена.
Когато вървим през пространството, ще продължим да получаваме информация. Това изисква справяне с така наречената информация на министерството. В този случай не можем да наблюдаваме и разберем обкръжаващата среда. Вниманието към всеки информационен носител може да се поддържа само за кратък период от време.
В тази връзка организацията и завършването на информацията ще играят следната необходима роля:
1. Трябва да се предостави ключовата информация, така че потребителите да могат лесно да отговорят на маркера за заключване на място.
2. Информацията трябва да се използва на подходящото място, за да се създаде подкана, така че потребителите да получат най-добрата ориентация за позициониране.
Понастоящем индустрията за производство на етикет Lockout показва енергично развитие. Бързото предоставяне на информация прави много компании или физически лица, за които е установено, че имат персонализирани заключване маркер се превърна в обществеността бързо и дълбоко осъзнават един от техните важни начини. Това прави развитието на производството на заключена етикетна промишленост по-бързо, все повече и повече методи за производство и разработване на етикети на Lockout Tag и нови материали са разработени и приложени. Така че толкова много възможности, как можем да го идентифицираме?
Днес започваме да разбираме производството на "Lockout Tag" в "горещия избор" - алуминиев маркер за заключване. Установено е, че алуминият е бил използван в продължение на много години, така че защо все още се обича от хората сега? Какво е очарователно?
Концептуалната концепция и използването на етикета на етикета на алуминиевата сплав произхожда от Европа, което придава по-привлекателен пример и по-разнообразна конструктивна концепция за китайски ориентирано към системата система за материали.
В сравнение с традиционните материали, алуминиева сплав няма да ръждяса, повърхностна обработка в различни форми, информация може да бъде заменена независимо, използването на ниски разходи, поддръжка е много удобно. След кацането в Китай през 1996 г., след като голям брой доставчици на материали, дизайнерски компании и рекламни компании през годините, за да се насърчават и усилията за настоящето, може да се каже, че се използват широко. В някои високи изисквания на сравнително силна среда, особено в болницата е широко използван, и скоро да бъде част от околната среда, за да приеме и замени традиционните мед пластир ецване, плексиглас печат и други продукти.
Развитието на етикета от алуминиева сплав се превърна в серия от пълни, добре разработени категории за поставяне на етикети. Първоначалният маркер за алуминиево заключване в Китай също започва от имитация на европейски продукти, но сега с много компании, инвестиращи в индустрията, за да насърчи бързото му развитие, най-важното е, че те стартираха серия от успешни заключения за китайския пазар Label system, Е формирала китайски алуминий Lockout Tag индустрия, и някои серии са успешно на външния пазар.
Предимства на материалите от алуминиева сплав
Алуминият е благороден метал, сам по себе си има матова метална текстура, благородна, а не арогантна и през повърхността на част от обработката може да има специален текстурен ефект.
1, светлина - тъй като алуминиевата плоча на квадратен метър тегло от 2,71 kg / mm, така че панелът може да бъде дебел до 3 mm или повече, значително увеличаване на плоска повърхност на шрифта;
2, не ръжда - алуминиева окисляване е бавно, и няма да има ръждясала стена;
3, лесен за оцветяване - лесен за прикрепяне на фолиото, обработва се правилно, устойчивостта на повърхността може да бъде сравнима с покритието на автомобила;
4, лесна инсталация - поради ниското тегло, инсталацията е много по-лека.