sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Популярността на защитния катинар е невъзможна

Популярността на защитния катинар е невъзможна

Oct 16, 2017

Популярността на защитния катинар е неудържима
С развитието на науката и технологиите, жизнените стандарти на хората също се повишават, трябва да се откажем от традиционните ключалки, да изберем най-висококачествения предпазен катинар, предпазния катинензор по-сигурен и по-удобен, индустрията на Baode lock от пазарното търсене, безопасността Проспективите на катинара са огромни.
Развитието на предпазния катинар е все още много впечатляващо, но продължава да се внедрява, за да отговори на потребностите на потребителите по-високо, купуваме предпазния катинар, когато трябва да изберем официални маркови продукти, така че качеството да е по-добро. описанието по-горе може да помогне на всички.
Стандартите за живот на хората продължават да се подобряват, комфортът на домашната среда и проблемите със сигурността също ще се покачат на ново ниво, а интелигентната домоуправителска индустрия ще бъде интелигентна като символ на семената от последните няколко години, до сегашното състояние на счупени бамбук, Развитието е очевидно. Разбираемо е, че в Европа и Съединените щати и в други страни процентът на проникване на Padlock от 50%, докато в Южна Корея или дори достига 90% в Китай, сегашният процент на проникване е само 2%. В интелигентен дом е длъжна да популяризира общата тенденция на живот, което показва, че безопасността на пазара на катинар съдържа големи бизнес възможности. И огромните възможности за бизнес не са всички от марката, според проучването показва, че младото познаване на марката е относително силно, защото продуктът на персонализирания дизайн, както и интелигентният опит, както и качеството на материалите имат много голямо търсене. За бизнеса с предпазни катинари технологиите и иновациите ще бъдат изправени пред огромни предизвикателства.
Предприятията искат да постигнат бързо развитие на интелигентната индустрия за дома, трябва да подобрим информираността за корпоративната марка. Марката е основното съдържание на продукта, значението на марката е различно от другите маркетингови средства, на пазара на развитите страни, признаването на марката е заменило идентификацията на продукта, се е превърнало в единствения фактор за избор на пазара. След като марката в човешкия мозък в паметта, марката ще съществува и под формата на материал в мозъка, като по този начин се формира знание за марката. Знание за марката Ние сме цялостното впечатление на продукт, представляващ марката.
Има експерти от индустрията, които се очаква да оцелеят на пазара през следващите няколко години, бизнесът с предпазния катинар не е толкова голям. На един все по-конкурентен пазар, който знае как да посрещне интелигентните нужди на клиента, той наистина може да се възползва от пазара.
Предпазен катинар Подемът на интелигентния хардуер, в момента технологичното и технологичното съдържание на по-високия предпазен катинар, включително заключване на паролата, заключване на IC картата, заключване на пръстови отпечатъци и т.н., поради уникалното му удобство и постепенната зрялост на технологията и използването на биометрични пръстови отпечатъци Заключване, но и поради уникалния отпечатък, не може да бъде копиран, лесен за носене, не забравяйте, не губете характеристиките на по-широки пазарни перспективи. Индустрията на Baode Lock никога не е спряла този аспект на иновациите в областта на научноизследователската и
Съгласно ключа към ключалката, за да се определи: Ключовете за сигурност на катинара са много, кръст, кръгла уста, полумесец, всички видове форми и парчета, много от ключовия материал за медната жива алуминиева сплав, лесно се копират, текущ по-добър материал Има стомана, има нови електронни ключове, висока сигурност.
Според запълването на зареждането на катинара и дебелината на плочата, за да прецените: след това можете да инсталирате вратата против кражба, когато погледнете главното око на котката от вратата надолу, за да видите какво има вътре, ако някой от окото на котката има е добре, и е Не се спускам, можете да видите в безопасността катинар време. Потребителите могат да почукат на вратата срещу вратата, звукът да слуша истински, което показва, че дебелината на стоманата е достатъчна и пълнежът е. Ако звукът звучи "изпуснат", той показва, че дебелината на стоманената плоча не е достатъчна.